ПриватБанк на Волині відкрив нове відділення*

ПриватБанк на Волині відкрив нове відділення*
У центрі селища Колки відкрилося відділення ПриватБанку з покращеним форматом обслуговування.

Оновлене відділення ПриватБанку розташоване в зручному для мешканців місці, де поряд - автостанція, районна лікарня, професійне училище, школа та ринок.

Клієнти можуть одержати якісні банківські послуги в передислокованому відділенні щодня, окрім вихідних, без обіду з 8:30 до 17:30 за адресою: вул.Грушевського, 34а.

“Наш банк є лідером в Україні за всіма показниками, тому ми хочемо, щоб абсолютно всі клієнти могли одержати сучасні якісні послуги оперативно та зручно. А для цього саме зараз, коли багато фінансових установ припиняють свою діяльність, ми врахували всі побажання колківчан і покращили умови роботи місцевого відділення, - розповів директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко. - Є хороша новина, бо в оновленому відділенні відкрили касу, тому комунальні платежі громадяни, які мають пенсійну чи зарплатну картки ПриватБанку, можуть здійснювати без комісії”.

Колківське відділення - на видному місці, з новим ремонтом та всіма умовами, які необхідні для сучасного банківського обслуговування.

Робочі місця працівників банку розташовані не в окремих кабінетах, а в форматі відкритого простору за круглими столами, бо так комфортніше людям.

Усі операції фахівці здійснюють швидко та якісно. Оскільки планшет облаштований всіма мобільними додатками ПриватБанку, то спеціаліст може надати клієнту будь-яку послугу, наприклад, оформити картку, відкрити депозит, страховку до купівлі залізничних квитків, на автобус чи літак.

Також у відділенні можуть отримати всі види банківських послуг юридичні особи та приватні підприємці. Завдяки сучасним технологіям консультації та обслуговування корпоративних клієнтів та підприємців здійснюється в режимі 24/7/365.

У новому відділенні ПриватБанку можна оформити безплатно універсальну карту та карту для виплат лише за декілька хвилин. Кредитний ліміт можна збільшити максимум до 50 тис. грн. Крім того клієнти можуть оформити послугу «Регулярні платежі», яка дозволяє клієнтам здійснювати будь-які платежі на регулярній основі у зручний для них час (оплата комунальних послуг, поповнення мобільного телефону, погашення кредитів інших банків ті інші). Через такий європейський формат роботи, відкритість і наглядність клієнти, економлячи свій час, самі можуть здійснювати платежі через облаштований термінал самообслуговування. А ще банківський спеціаліст може допомогти завантажити та налаштувати на мобільний телефон клієнта додатки для платежів та інших операцій і навчити ними користуватися.

До слова, з 1 квітня до 30 червня, оплачуючи комуналку в Приват24, можна взяти участь в розіграші нової акції “Смартфон за комуналку” і виграти один із 75-ти смартфонів.

У рамках соціальної програми ПриватБанк безплатно випускає та обслуговує пенсійні картки, що дозволяють їх власникам отримувати і витрачати пенсію в зручний час, не чекаючи листоноші або своєї черги в касі відділення. До 23 квітня пенсіонери можуть зареєструватись в акції з нагоди 25-річчя ПриватБанку і 25 переможців три місяці підряд одержуватимуть по дві пенсії. Щоб узяти участь у розіграші, треба надіслати SMS-повідомлення з текстом 6525 на номер 3777 або зареєструватися на сайті https://pb.ua/25pensij.

Також важливо, що знімати готівку з картки можна в будь-якому з банкоматів ПриватБанку області та банкоматах інших банків України без будь-яких комісій. А головне - пенсіонери мають можливість примножувати свої кошти: на залишок грошових коштів на карті нараховується 10% річних.

Витрачати кошти пенсіонери теж можуть з вигодою. Для цього треба розраховуватися за покупки карткою, а не готівкою. У багатьох магазинах і аптеках діє програма «Бонус Плюс», яка в разі оплати пенсійними картами дозволяє отримувати бонуси від 1 до 20% за кожну покупку. А це реальні гроші, за які можна придбати товари.

“Ми завжди раді та ідемо на зустріч бажанням наших клієнтів. Кожен працівник банку завжди допоможе своїм клієнтам у будь-яких ситуаціях. Тому, впевнений, що співпраця з нами завжди приноситиме лише позитивні результати, - підсумовує керівник Маневицького відділення ПриватБанку Павло Тарадюк. - Чекаємо в передислокованому Колківському відділенні щодня, окрім вихідних, без обіду з 8:30 до 17:30 за адресою вул.Грушевського, 34а”

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це уже могильник а не банк не один депутат не тримає гроші в банку
Відповісти
Просто депутат повинен завжди бути готовий швидко втікти з країни...от і не тримає. А так то пока альтернативи толкової нема
Відповісти
Останні новини
ПриватБанк на Волині відкрив нове відділення*
04 квітень, 2017, 18:00