Владці проінспектували ремонт доріг у Ковельському районі

Владці проінспектували ремонт доріг у Ковельському районі
У Ковельському районі наразі тривають ремонтні роботи на низці доріг. Тож голова райдержадміністрації Віктор Козак відвідав Дрозднівську та Білашівську сільські ради, аби з’ясувати темпи робіт.

Про це повідомляють на сайті Ковельської РДА.

Після зимового періоду сільські дороги перебувають в незадовільному стані і для власників транспортних засобів щоденне пересування по шляхах загального користування є доволі проблематичним. Найбільше незручностей ями на дорогах додають організаторам пасажирських переведень.

Щоб проінспектувати і переконатись в якості проведення ремонту доріг районі голова райдержадміністрації Віктор Козак в рамках робочого візиту побував у Дрозднівській та Білашівській сільських радах.

Туткипить робота, працює техніка філії «Ковельський автодор» ДП «Волинський автодор». Уже відремонтована частина доріг в селах Дроздні та Гончий Брід, дорога, що сполучає ці села з селом Воля Любитівська. Швидкими темпами йдуть ремонтні роботи по дорогах в межах Білашівської сільської ради. В планах - грейдерування, ямковий ремонт, підсипання щебенем та піском доріг загального користування в усіх сільських та селищних радах району.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.