Луцький депутат подарував спортінвентар та принтер сільській школі

Луцький депутат подарував спортінвентар та принтер сільській школі
Депутат Луцької міської ради Сергій Шкода побував у Хряській школі першого ступеня, де навчаються 28 школярів, учнів початкової школи. У цій школі вчився він і сам.

Цього разу, навіть не шукаючи особливого приводу, приїхав у гості в рідні шкільні стіни, де поспілкувався із дітьми і вчителями, дізнався, чим нині живуть невеликі сільські школи, і, звичайно ж, вручив дітям подарунки – спортивний інвентар, м’ячі, скакалки, хулахупи, спортивні килими, бадмінтон.

Рідній школі Сергій Шкода подарував новий сучасний принтер «три в одному», а також запас паперу.

«Усі ми знаємо ті непрості реалії, в яких нині знаходяться не тільки сільські школи, але і загалом жителі сіл. І хоча учнів у таких школах із року в рік меншає, адже молоді люди стараються масово виїжджати до міст, ці дітки також потребують найкращого дитинства і найкращих можливостей. Свого часу я теж вчився у цій же школі і маю приємні дитячі спогади про цей період. Знаю, що головне для досягнення успіху в житті – бути людиною. Насправді успіх залежить від звичайних речей – порядності, самодисципліни, від праці і цілеспрямованості. Вчителі цієї школи вчать діток доброті, людяності, взаємоповазі, дають їм необхідні для їхнього віку знання. Радісно бачити, як діти радіють і грають у рухливі ігри. А обов’язок нас, дорослих, робити все, аби діти мали щасливе дитинство» , – зазначив Сергій Шкода.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький депутат подарував спортінвентар та принтер сільській школі
06 квітень, 2017, 14:37