Бійці «Айдару» провідали побратима, який бореться з раком

Бійці «Айдару» провідали побратима, який бореться з раком
Бійці 2-ї роти «Захід» добровольчого батальйону «Айдар» провідали побратима Олега Твердохліба, який бореться з раком слинної залози.

Про це у Facebook написав керівник сектору Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО у Волинській області, «айдарівець» Андрій Омельчук.

За словами Омельчука, побратими провідали Олега Твердохліба. «Він для нас завжди буде «Старшиною» . Це – справжній бойовий товариш, опора, скеля, на яку без будь-яких сумнівів можна покластися», - стверджує він.

Бійці поспілкувалися з дружиною Твердохліба.

«Його стан важкий. Майже 4 тижні не розмовляє, практично не їсть, мало кому вдається потрапити до нього, аби побачитись та поспілкуватись. Але він бореться… Бореться з важкою недугою. Ми разом віримо, що він здолає цю хворобу, бо він – справжній боєць. Боляче, що тим, кого не забрала війна, хто зміг пройти справжнє пекло і попри все вижити - у мирному житті доводиться вести боротьбу за власне життя», - йдеться в дописі Андрія Омельчука.

«Наразі із завидною регулярністю почали з'являтися у ЗМІ та соцмережах різноманітні розповіді про наш «Айдар». Це – реальний удар у спину. Це я до того, що мене особисто зачепило за живе. Мене дивує, що колишні очільники Молодих регіонів Волині подають якісь інтерв’ю нібито від «Старшини» в той час, коли він у такому важкому стані. Як можна придумувати брудні пасквілі для дискредитації добровольчого батальйону. Олег наразі просто не має сил та здоров’я. Ніколи не повірю що Олег міг дати інтерв'ю колишнім регіоналам.Не міг собі навіть уявити, що циніки заради власних політичних амбіцій і партійних інтересів опустяться до спекуляцій здоров’ям ветерана АТО. Не можу повірити, що його чесне ім'я використали у брудних політичних технологіях. Ні! Це не його війна!» - зазначив Андрій Омельчук.

Довідково:

Олег Твердохліб народився у Грузії, де познайомилися його батьки після інституту та разом працювали на металургійному заводі. Чоловік прожив у Грузії до 18 років, а потім – строкова служба. До 1991-го року служив у НДР, повернувся в Україну. Загалом прослужив 25 років. Під час Євромайдану забезпечував спокій у Луцьку в складі «Самооборони».

Коли почалася війна в Україні, Олег з іншими хлопцями з Волині вирішив іти воювати, але через свій непризовний вік потрапив до новосформованого батальйону «Айдар», ставши добровольцем.

На фронті був півтора року та вже у жовтні 2015-го року повернувся в Луцьк за станом здоров’я – мав 5 тяжких й 2 легких поранення. А 30 серпня 2016 року в Черкасах Олегу Твердохлібу зробили надскладну операцію. Опісля – хіміотерапія. Нині знаходиться на реабілітації та щодня бореться за життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Варто памятати про славетний батальйон. А не перетворювати героїв в зрадників як люблють робити українці!
Відповісти
Останні новини
Бійці «Айдару» провідали побратима, який бореться з раком
06 квітень, 2017, 21:23