З’явилося відео авіаударів США по військовій базі в Сирії

З’явилося відео авіаударів США по військовій базі в Сирії
У п'ятницю, 7 квітня, США здійснили повітряний удар по сирійській авіабазі, під час якого загинули 6 осіб.

З борту американських авіаносців було випущено 59 ракет «Tomahawk», які влучили у базу Аль-Шайрат у Сирії. Вважається, що саме з неї була здійснена хімічна атака у провінції Ідліб, 4 квітня, передає агентство Reuters, – пише ТСН.

Наразі щоденна служба новин військово-повітряного інституту США USNI News опублікувала на своєму каналі в YouTube відео авіаударів американських ВМФ по авіабазі сирійських урядових сил.

Як відомо, вранці 7 квітня по сирійській авіабазі Шайрат в провінції Хомс був нанесений удар крилатими ракетами, випущеними з борту кораблів ВМС США, що базуються в Середземному морі. США заявили, що літаки з бази Шайрат брали участь в хімічній атаці в провінції Ідліб 4 квітня, в результаті якої, за останніми даними, загинуло щонайменше 72 особи. Під час авіаударів було випущено токсичний газ.

Водночас у Міністерстві оборони Росії заявили, що хімічна атака у Сирії в місті Хан Шейхун виникла через виток газу на складах сирійських повстанців після того, як їх авіація обстріляла війська сирійського уряду.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З’явилося відео авіаударів США по військовій базі в Сирії
07 квітень, 2017, 11:46