На Волині знімають фільм: залучені місцеві мешканці

На Волині знімають фільм: залучені місцеві мешканці
У селі Сваловичі Любешівського району відбуваються зйомки фільму «Пофарбоване пташеня».

А днями там відбулася прес-конференція за участю режисера стрічки Вацлава Маргоула, продюсерів Ігоря Савиченка та Романа Климпуша, оператора-постановника Володимира Смутного, а також голови Державного агентства України з питань кіно Пилипа Іллєнка, - пише газета Нове життя.

Під час заходу стало відомо, що фільм «Пофарбоване пташеня» - це великий проект, зйомки якого закінчаться лише в червні 2018 року в польському місті Свабодзіне.

У нашій місцевості вони відбуватимуться до кінця квітня, а надалі проходитимуть у Словаччині та Чехії. Загалом заплановано 105 знімальних днів.

Щодо сюжету, то насамперед у ньому відображатиметься неабияка жорстокість, боротьба із самим собою, за душу, за майбутнє. Але, як стало, в сюжеті не буде людей якоїсь конкретної національності та місцевості. Тож місцеві жителі повинні зрозуміти, що місце, тобто село Сваловичі, в якому відбуваються зйомки певної частини фільму, не відіграє жодної ролі. Навіть коли підбирали одяг для акторів, то принципово відмовилися від вишиванок, аби не вказувати на українську символіку.

Також уже мали можливість спробувати свої сили в ролі акторів деякі місцеві мешканці, зокрема минулої суботи у знімальному процесі брали участь троє підлітків. Правда, вони є лише дублерами. Звичайно, плата невелика - лише 150 грн. Та спробувати себе в якійсь ролі чи масовці – це, насамперед, хороша можливість отримати задоволення та нові враження.

А оскільки така подія у цій місцевості відбувається вперше, то охочих відвідати знімальний майданчик є досить багато. От лишень підходити близько заборонено, адже коли проходить знімальний процес, то навкруги має бути невимовна тиша.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині знімають фільм: залучені місцеві мешканці
07 квітень, 2017, 12:52