Знайомтесь, це Павло і Сергій: розповіли, на кого з патрульних напали

Знайомтесь, це Павло і Сергій: розповіли, на кого з патрульних напали
Прес-секретар патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук розповіла про інцидент, який трапився із патрульними, коли вони спинили п’яного водія.

Про це вона написала у себе на сторінці у Facebook.

Допис подаємо повністю без змін та правок:

«Це Павло і Сергій, молоді патрульні поліцейські, обоє – учасники АТО, які цієї нічної зміни втихомирювали нетверезих чоловіків.

Автомобіль зупинили за порушення правил дорожнього руху, жінка за кермом була нетвереза, почали оформляти матеріали, а далі в хід пішли образи і навіть кулаки від її захисників-чоловіків… Звісно, ми не можемо показати вам, скільки негативу було вчора під час цього інциденту, там не було слів – лише лайка. Причому патрульні зберігали спокій і повагу до цих «громадян». Нагадаю, усі троє були п’яні, а жінка при цьому їхала за кермом, могла спричинити ДТП, роз’їхати когось, була лише 21 година…

Так от, дорогий Коля, який кіпішував найбільше, і його рідні, з нашими патрульними все гаразд, вони усміхаються і далі несуть свою службу, щоб таких, як ви, було менше в нашому місті, визнаному одним з найкращих в Україні, до речі. А ви, не буду вживати поганих слів, псуєте репутацію нашого рідного Луцька, я вже мовчу про повагу й елементи моралі щодо правоохоронців, які вам ну нічого поганого не зробили!

Зрозумійте: безнаказаність і безкарність породжує часом страшні наслідки. І патрульна поліція цілодобово несе службу, аби нам жилось безпечно. Поважайте й цінуйте це».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скасували абонплату за газ
10 квітень, 2017, 12:48
Знайомтесь, це Павло і Сергій: розповіли, на кого з патрульних напали
10 квітень, 2017, 12:47