Усика з почестями зустріли в Борисполі

Усика з почестями зустріли в Борисполі
Чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик повернувся додому з США, де він впевнено переміг небитого американця Майкла Хантера, захистивши свій пояс.

На Батьківщині непереможному українському боксеру влаштували теплий прийом, – пише Обозреватель.

У столичному аеропорту «Бориспіль» кримчанина зустрічала його сім'я, а також друзі, шанувальники боксу і представники ЗМІ. При цьому рідні Олександра залишилися в машині на парковці – «не хочуть світитися», сказав сам боєць.

Першою фразою, якою одна з фанаток привітала Усика, була: «Слава Україні!» Чемпіон відповів: «Героям Слава», після чого за допомогою поліцейських став пробиратися крізь натовп до місця проведення прес-конференції.

30-річний кримчанин відразу ж запропонував журналістам швиденько поставити кілька запитань, щоб скоріше втекти з аеропорту додому. Боксер зізнався, що втомився після тривалого перельоту через океан і хотів би нарешті побачити сім'ю і відпочити.

Усик розповів, що його приголомшило в бою з Хантером, а також вчергове заявив, що хотів би провести об'єднавчий бій. При цьому Олександр підкреслив, що це не так вже й легко. «Якби було все так просто, то я подзвонив би і сказав: привіт, давай битися. Є свої складнощі і нюанси», – зазначив Усик.

Відповівши на запитання преси, Олександр потрапив в обійми свого друга Дениса Берінчика, який приїхав зустрічати чемпіона з дружиною і маленькою дитиною.

Після цього Усик віджартувався, що не розкривати своїх спільних планів на дозвілля з Василем Ломаченком: «Я вам не скажу, коли і куди ми з Васею підемо на риболовлю. А то набіжать журналісти і всю рибу нам злякають».

Далі Усик зробив кілька селфі зі своїми шанувальниками, побажав всім миру і добра і попрямував до парковки, де на нього чекала родина.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.