У Рожищі висадили бузкову алею

У Рожищі висадили бузкову алею
Під час загальноміської толоки в Рожищі висадили бузкову алею.

Захід відбувся у понеділок, 10 квітня, – пише Район.Рожище.

Долучилися до колективного очищення міських територій працівники Рожищенської міської ради, РДА, рожищани та депутати. Колектив міської ради на чолі з міським головою В'ячеславом Поліщуком та депутати упорядковували площу Незалежності, парк біля Обеліска Слави, висаджували дерева та приступили до облагородження квітників поблизу міськради.

Не оминули увагою й забруднений після зими ставок: повитягали бруд, позагрібали, зібрали пляшки, дістали старе колесо.

У парку висадили нові дерева, які презентував підприємець Сергій Новосад: берізки, райські яблуні та мигдаль. За ініціативою секретаря міськради Ірини Гундир посадили бузкову алею, яка в майбутньому безумовно стане прикрасою міського парку. А понад ставком Олександр Дулюк та голова Національного Корпусу Рожище Ірина Ющук висадили верби.

Рожищани, які нині стоять на обліку в Рожищенському центрі зайнятості, взялися прибирати об'їзну Рожища. А працівники райдержадміністрації на чолі з головою РДА Інною Гайворонською привели в санітарний стан прилеглу до держбудівлі територію, а також прибрали в парку поблизу річки Стир.

Та найбільшу та найзахаращенішу територію цього дня прибрали християни протестантських церков – біля Рожищенської автостанції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.