Кожен третій електронний квиток на поїзд продається через ПриватБанк*

Кожен третій електронний квиток на поїзд продається через ПриватБанк*
У березні 2017 року кожен третій електронний залізничний квиток жителі України купували через ПриватБанк. Як повідомили в «Укрзалізниці», усього в березні онлайн було продано понад 1,7 млн залізничних квитків – 37,5% від загальних продажів.

При цьому на частку ПриватБанку припадає 11,7% від загальних продажів квитків, тобто через найбільший держбанк українці купують кожен третій онлайн-квиток на поїзд.

«Уже цього року ми очікуємо, що оплата залізничних поїздок у режимі онлайн стане домінуючою. Якщо людина хоч раз спробувала купити квиток через банк, навряд чи захоче витрачати свій час на черги до вокзальних кас або користуватися іншими онлайн-ресурсами», – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Олексій Путятін.

ПриватБанк почав продаж цифрових квитків на поїзди у вересні 2014 року. Такі проїзні документи не потрібно обмінювати в касах на звичайні – достатньо показати провідникові роздруківку електронного квитка або збережену копію на смартфоні, планшеті чи ноутбуці.

Електронний квиток на будь-які залізничні напрямки по Україні можна купити за пару хвилин в Приват24, на спеціальному сайті bilet.pb.ua, а також у відділеннях ПриватБанку та через термінали самообслуговування. Окрім залізничних квитків, через ПриватБанк можна швидко та зручно придбати квитки на автобус або літак по Україні та за кордон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кожен третій електронний квиток на поїзд продається через ПриватБанк*
11 квітень, 2017, 19:18