«Волинь» роками не може віддати борг за трансфер футболіста

«Волинь» роками не може віддати борг за трансфер футболіста
Луцька «Волинь» досі не врегулювала фінансові питання з кропивницькою «Зіркою» щодо переходу захисника Дмитра Немчанінова, який відбувся ще в 2013 році.

Про це пише Sport Arena.

Виконавчий директор кропивницько команди Андрій Перевозник заявив, що клуб не отримав платежів, які передбачені рішеннями Палати по вирішенню суперечок ФФУ і КДК ФФУ. Клуб із Кропивницького виграв всі спори з «Волинню», а 10 лютого КДК зобов'язав луцький клуб в 60-денний термін заплатити борг, пригрозивши санкціями.

Йдеться про 427 тисяч гривень - частини трансферної суми за перехід Немчанінова з «Зірки» у «Волинь» влітку 2013 року. Це разом з нарахованою пенею за несвоєчасні платежі.

Андрій Перевозник сказав, що «Зірка» дуже довго чекає відповіді від «Волині» і навіть після прострочення всіх термінів у Кропивницькому сподіваються на отримання своїх коштів.

«Ми не хочемо, щоб «Волинь», наприклад, знову почали позбавляти очок. Важко дивитися, як карають фактично футболістів за борги. Все одно «Зірка» сподівається на розуміння керівництва «Волині», - сказав Перевозник.

За його словами, менеджмент луцького клубу обіцяв заплатити другу частину траншу за Немчанінова спочатку після «отримання грошей за телеправа», потім «після отримання фінансування власників», а також після «отримання консолідованих платежів».

У 2016 році клуби вели переговори, щоб досягти мирової угоди, але вони не завершилися компромісом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» роками не може віддати борг за трансфер футболіста
11 квітень, 2017, 20:55