У Волиньраді обурюються, що Кватирка «забули» перевірити

У Волиньраді обурюються, що Кватирка «забули» перевірити
Волинська обласна рада понад 2 місяці тому висловила недовіру очільнику управління лісового та мисливського господарства області Олександру Кватирку. Проте наразі жодної перевірки не проведено, тому у раді підозрюють, що справу Кватирка «заминають».

Про це йшлося 12 квітня під час сесії Волиньради.

Заступник голови облради Олександр Пирожик під час оголошення заяв фракцій проінформував про питання щодо діяльності ВОУЛГМ. «Пройшло вже більше 2 місяців, а жодної відповіді ні від міністерства, ні від відомства немає», – зауважив Пирожик.

Тож, за його словами це неповага до рішень Волиньради. Проте Пирожик володіє інформацією від нардепів, що міністерство АПК призначало перевірку, на час якої Кватирка мали відсторонили від роботи. Проте на моменті реєстрації звернення про перевірку воно зникло.

Тим часом, протягом 2 місяців і далі відбуваються факти порушення у лісовій галузі – прокуратура Волинської області відкрила кримінальне провадження щодо керівника Ковельського лісгоспу – мовляв, відбулися незаконні санітарні рубки, які нанесли державі збитків понад 2 мільйони. Йдеться й про порушення в лісгоспах Цуманя, Скуличів тощо.

Тому Пирожик підозрює, що просто чекають, щоб термін збіг за строком давності, а те, що київські відомства не дають ходу цій справі, наводить «на дивні думки». Проте він пообіцяв, що питання «просто так» не залишать».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Вам не здається, що під цими заказними статтями відкрито виражена особиста неприязнь так званого свободівця до головного лісівника.Пирожик пригальмуй вже, навбридло.
Відповісти
Останні новини
У Волиньраді обурюються, що Кватирка «забули» перевірити
12 квітень, 2017, 10:47