Оприлюднили чорний список неякісного молока, масла і сметани

Оприлюднили чорний список неякісного молока, масла і сметани
До чорного списку виробників сметани за даними Держспоживінспекції потрапили: ЗАТ «Галичина», ТМ «Простоквашино», ТМ «Моліка», ТОВ «Комсомольський молокозавод».

Про це 9 листопада повідомила УНН.

Державна інспекція України з питань захисту прав споживачів оприлюднила результати проведених експертиз виробів молочної продукції.

За інформацією Держспоживінспекції, молоко «Молочна Родина» 2,6 % ЗАТ «Галичина» Львівської області не відповідає вимогам НД за масовою часткою жиру.

Згущене молоко, яке не відповідає вимогам державної інспекції виробляють: ВАТ «Ічнянський молочно-консервий комбінат», ЗАТ»Куп’янський молочноконсервний комбінат» та ЗАТ «Первомайський молочно-консервний комбінат».

Також у списку вершкове масло ТМ «Вершковий рай» та вершкове екстра «Вологодське» 82,5 % виробника ЗАТ «Хмельницька маслосирбаза», масло солодковершкове «Селянське» 72,5 % від ПП «Енергосистема», масло солодковершкове селянське 72,6 % від ТОВ «Молочник», масло ТМ «Молочна родина» 73 % жиру фасоване 1/0,2 кг від ЗАТ «Галичина», масло солодко вершкове селянське «Вершкова долина» від ДП «Староконстянтинівський молочний завод».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Оприлюднили чорний список неякісного молока, масла і сметани
09 листопад, 2012, 16:25