У Луцьку відбулася посвята в майбутні міліціонери. ФОТО

У Луцьку відбулася посвята в майбутні міліціонери. ФОТО
Луцький правничий ліцей отримав поповнення – урочиста посвята в ліцеїсти відбулася у суботу, 10 листопада на Меморіалі Вічної Слави.

Луцька ЗОШ-інтернат – правничий ліцей з посиленою фізичною підготовкою поповнився 91 вихованцем, пишуть Волинські новини.

Як пояснив директор навчального закладу Анатолій Дудич, посвята відбулася 10 листопада, бо це - День вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ. «А якщо пам'ятаєте за Радянського Союзу це ще й був День міліції», - додав він.

З його слів, ліцеїстами стали 30 дівчат і 61 хлопець. Серед них чимало пільговиків. «Пільги при навчанні у нас мають діти-сироти, напівсироти, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти, батьки яких загинули при виконанні військових обов'язків або батьки, яких служать в міліції», - зауважив Дудич.

Після прийняття урочистої присяги керівник закладу привітав колишніх школярів з посвятою в ліцеїсти та побажав їм здобути професію правоохоронців, щоб захищати інтереси кожного громадянина України. Молодь відповіла йому потрійним вигуком «Слава!».

Після вітальних слів і молитви завершилася церемонія маршем ліцеїстів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідолахи. Ще одні, яких просто ЗМУСЯТЬ навчитися брати хабарі і порушувати закони. Інакше у цій професії неможливо. А патетики, а слів красивих напевно було сказано!!! Дякую ВП, що хоч не переповідаєте ці брехливі, просто таки глузливі слова привітань...
Відповісти
а мождиво це наше майбутнє, яке буде берегти наш спокій)) я не думаю, що Ви також ідеал у всьому
Відповісти
За виразом обличчя ліцеїстів помітно, що дехто вже не радіє доволі сумнівним перспективам. Хочеться вірити, що порядність для них буде пріоритетом. Але сучасні реалії - це пріоритет виконання показників та меркантильності.
Відповісти
Марш це добре і потрійним вигуки «Слава!» теж. А хліборобів готувати не пробували? Бо тим дядькам що по селах ще пруть плуга вже під 70. Так і "марширувати" розхочеться.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відбулася посвята в майбутні міліціонери. ФОТО
10 листопад, 2012, 14:40