Як розважитися в Луцьку: 6-8 січня

Як розважитися в Луцьку: 6-8 січня
Традиційно Святвечір напередодні Різдва Христового 6 грудня сім’ї в Україні проводять разом за святковим столом. Втім наступного дня, коли настає одне з найбільших релігійних свят православного світу, розваги й веселощі будуть як ніколи доречні.

ВолиньPost зібрав інформацію про найцікавіші заходи у Луцьку, аби допомогти зорієнтуватися у пропозиціях розважальних закладів міста.

Концерти та виставки

У пивному клубі «Майдан» 7 січня виступатиме джаз-колектив «Мегаполіс» під керівництвом Юрія Поліщука. Бенд підготував особливу різдвяно-новорічну програму. Отож насолоджуватися звуками джазу можна буде за 40 гривень. Початок концерту о 21:00.

8 січня в Луцькому замку лунатимуть різдвяні колядки у виконанні фольклорних колективі Волині «Горностай», «Ластівка», «Передзвін» та «Волинські дзвони». Народні піснеспіви в замку розпочнуться о 14 годині. Вхід до мурів Любарта, як запевнили у відділі інформаційної роботи міськради - безкоштовний.

Окрім цього на території Луцького замку на Різдво 7 січня можна буде оглянути виставки «Бронь замкова», «Арсенал», «В’язниця», «Замкова сторожка», «Волинські ярмарки», «Плитниця», «Нове життя старої книги», Музей дзвонів та Музей книги. Вхід на територію замку обіцяють безкоштовний.

7-8 січня коляду показуватимуть актори обласного муздрамтеатру. Різдвяна вистава-концерт на дві дії від Петра Ластівки покаже історію народження Ісуса. Початок дійства о 18:00, а ціна квитка коливається від 10 до 30 гривень.

У Палаці культури міста для поціновувачів вокально-інструментальної музики на концерті «Що то за предиво...» 8 січня виступатиме вокальний дует «Простір Музики» з Києва. Різдвяна програма розпочнеться о 15:00.

Дуетом Сергій Мороз та Ігор Якубовський виконають пісні, написані на вірші Богдана Лепкого, Олександра Олеся, Володимира Сосюри, Василя Симоненка, Ліни Костенко, Василя Стуса, Василя Слапчука та інших поетів. Квитки коштують 30-40 гривень.

Вечорниці: традиційні і сучасні


Нічний клуб «Метро» 7 січня пропонує вечорниці з ді-джеями Шаміл та Вітнес. Відбудеться конкурс на найкращий костюм, а тому, хто одягнеться у вбрання Діда Мороза, обіцяють безкоштовний вхід. Решта муситиме за вхід на вечірку заплатити 35 гривень.

Нічний клуб «Голівуд» запрошує на коляду 7 січня. Послухати різдвяні піснеспіви і потанцювати можна за 50 гривень.

Танці, хороводи та колядки 7 січня обіцяє гостям клуб «Сінатра». Для участі в вечорницях караоке-клубу треба заплатити 50 гривень та прийти у національних українських шатах.

У клубі «Оболонь» гуморист з квн-команди «Оптом Дешевше» Андрій Човган смішитиме гостей разом з Волинським народним хором. У кращих українських традиціях відсвяткувати Різдво можна в «Кораблику» за 35 гривень.

Нічний клуб «Золото» святкуватиме народження Ісуса Христа вечіркою «Шоколадне Різдво». Дійство розпочнеться о 22:00 та складатиметься з танців під музику ді-джеїв Дастіна та Ясеня та дегустації гарячого шоколаду. Вхід коштуватиме 50 гривень для жінок та 60 - для чоловіків.

У неділю, 8 січня у «Золоті» обіцяють Коляду. В програмі офіційні презентація нового кліпу Kovalero на трек «Важко». Вхід становитиме 40 гривень.

Різдвяні вечорниці обіцяє влаштувати і клуб «Seven Show Bar». Музика, коляда та шоу програма обійдеться в 70 гривень, а для власників клубних карток – в 40 гривень. Початок вечірок у нічних клубах припадає на 22:00.

Кіно для дорослих

На вечірніх сеансах о 16:00, 18:00 та 20:00 кінотеатр «Промінь» пропонує переглянути мелодраматичну комедію «Безглузда любов», що розповідає про пошуки кохання чоловіка, в якого розпався здавалося б ідеальний шлюб. Ціна квитків – 15 гривень.

Кінотеатр «Адреналін-сіті» о 9:25, 13:45, 16:05 та 18:25 показуватиме фантастичну драму «Хранитель часу». Це історія від режисера Мартіна Скорсезе про сироту Хьюго, який живе на вокзалі та знаходить спосіб розгадати таємницю смерті свого батька. Вартість квитків від 25 до 50 гривень.

Стрічка Девіда Фінчера «Дівчина з тату дракона» (сеанси 13:45,13:55, 16:05, 18:25) – це містичний детектив про пошуки вбивці юначки, яка пропала на таємничому острові 40 років тому. Втім тіло дівчини так і не знайшли. Подивитися, чим же ж закінчилася ця історія можна буде за 20-45 гривень.

Детектив режисера Гая Річчі з героєм відомого детектива романів Артура Конана Дойля у стрічці «Шерлок Холмс: гра тіней» розгадуватиме таємницю смерті австрійського принца і врешті вийде на слід злого професора Моріарті. Кіно показуватимуть о 9:05, 11:30, 18:40, 21:05 та 23:30 за 20-45 гривень.

Російська комедія «Ялинки-2» складається з декількох новел, що мають різні сюжети. Втім спільним між частинками стрічки є те, що головні події відбуваються в період новорічних свят, а головні герої прагнуть змінити своє життя на краще. Кіно показуватимуть о 16:40 за 20-35 гривень.

В основі драми «Чорні метелики» режисерки Паули Уст (сеанси 17:45, 19:30) трагічна доля поетеси з Південної Африки Інгрід Йонкер, яка під тиском батька-деспота, невдалого шлюбу та коханців попадає в психіатричну лікарню у віці 28 років. Вартість квитків – 25-35 гривень.

Подивитися на те, як інопланетяни захоплюють Москву можна у стрічці «Фантом» Кріса Горака. Фантастичний фільм про пригоди американських підлітків з чужинцями у столиці Росії показуватимуть о 23:10 за 25-35 гривень.

О 21:25 крутитимуть стрічку «Усім потрібна Кет» про те, як спецагент на пенсії шукав власницю секретних документів. Квитки на бойовик вартують від 25 до 35 гривень.

Дітям

На Різдво 7 та 8 січня кінотеатр «Промінь» пропонує переглянути мультфільми «Ріо» (сеанс о 12:00) про пригоди папуги на ім’я Блу, що летить до Ріо-де-Жанейро в пошуках своєї єдиної і коханою половинки. О 14:00 в кінотеатрі показуватимуть мультфільм «Тачки-2», який є продовженням однойменного мультика про пригоди машин.

Цього разу головні герої братимуть участь в карколомній гонці на найкращих трасах світу та постануть в епіцентрі шпигунської змови.

В «Адреналін-сіті» анімаційну стрічку «Тачки-2» показуватимуть о 10:10 та 14:45, ціна квитка 15-30 гривень.

Переглянути пригоди учня бойових мистецтв По можна буде у фільмі «Кун-Фу-Панда-2». Його показуватимуть о 12:15. Окрім цього глядачі можуть переглянути стрічку «Різдвяні пригоди» з героєм По у головній ролі. Сеанс о 9:10, ціна квитка на обидва фільми від 15 до 20 гривень.

Анімаційний фільм «Місія: Різдвяний порятунок» розкаже про пригоди Санта Клауса та його сина, котрі очікують їх у новорічну ніч. Сеанси о 14:45, а вартість квитка становить 25-30 гривень.

Мульткомедія «Три богатирі та Шамаханська цариця» розповість про пригоди руських богатирів, що везуть до Києва нечувану красуню, яка зводить з розуму усіх чоловіків. Сеанси о 16:10, ціна квита 20-30 гривень.

Для маленьких глядачів підготували новорічну різдвяну казку і актори Волинського обласного музично-драматичного театру. Вистава відбудеться о 12:00 8 січня. Ціна на квиток від 8 до 15 гривень.

Вертеп на дві дії поставила режисер Тамара Антропова.
О 15:00 сьомого січня в розважальному комплексі «Лімпопо» з дітьми співатимуть колядки та забавлятимуть. Вхід безкоштовний, а організатори обіцяють безліч сюрпризів.

КУДИ ПІТИ НА ТИЖНІ

9 січня

15.00 – обласне святково-обрядове різдвяне дійство «Три празники в гості», Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка;

18.00 – концерт аматорських колективів Палацу культури «Диво Різдвяної ночі», Палац культури міста Луцька;

10 січня

18:00 – різдвяна програма від Волинського народного хочу «Щедрівочка щедрувала», Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка, вартість квитків – 30-50 грн.

11 січня

19.00 - концерт народної артистки України Оксани Білозір, Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка, ціна квитків – 100-300 грн.

19:00 – «Щедрий вечір з добрим JAZZZOm», Волинський обласний театр ляльок, вхід вільний.

12 січня


12.00 - фестиваль вертепів «З Різдвом Христовим!», Палац культури міста Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.