Навіть військові прокурори не знають, за що судять бійців, - волонтер

Навіть військові прокурори не знають, за що судять бійців, - волонтер
Волинський адвокат і волонтер Василь Нагорний закликав небайдужих підтримати 22 бійців 51-ї окремої механізованої бригади, яких судять у Володимирі-Волинському.

Про це він написав у Facebook.

«Великдень позаду. Анонсую спеціально за тиждень для тих, кого цікавить доля людей, які нас відстоювали в 2014 році. Приїжджайте - підтримайте! Ні, суд не видовищний, для новин вже несенсаційний (хіба знову хтось з нардепів приїде). За старою «совдепівською» традицією ми не цінуємо навіть життя бійця. А тут, поки що, тільки зламані долі та забране здоров’я молодих хлопців», - йдеться в дописі Нагорного.

За його словами, судове засідання у справі 22 бійців 51-ї ОМБР у Володимир-Волинському міському суді розпочнеться 26 квітня об 11:00.

«За що судять? Готовий закластися, вже ніхто, навіть, військові прокурори не знають відповіді на це питання. Військово-прокурорську «машину» увімкнули в 2014 році, за доносом паркетних генералів і помічників - тепер ніхто не знає, як вимкнути», - зазначив він.

Також волонтер подякував депутатам Волинської облради та Верховної Ради, які відгукнулись на його прохання та висловили загальну позицію громади Волині щодо цих бійців у зверненні та проекті постанови про ТСК.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Навіть військові прокурори не знають, за що судять бійців, - волонтер
19 квітень, 2017, 10:14