У Луцьку покарали чоловіка, який дав патрульним хабара

У Луцьку покарали чоловіка, який дав патрульним  хабара
У Луцьку засудили ратнівчанина, який намагався дати патрульним поліцейським 100 доларів США хабара.

Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду, - пише ВАР.

Правоохоронці зафіксували адмінправопорушення і зупинили авто. За кермом позашляховика виявився нетверезий мешканець селища міського типу Ратне. Водію повідомили про порушення правил дорожнього руху та щодо кермування транспортним засобом у нетверезому стані, але він вирішив «подякувати», якщо поліцейські відпустять його. Він також відмовився пройти алкотестер і продовжив наполягати на «грошовому вирішенні цього питання».

Зрештою, чоловіку запропонували поїхати у Волинський обласний наркологічний диспансер для проходження освідування. І він начебто погодився та пересів у поліцейський Toyota Prius. Саме там він витяг зі своєї сумки 100 доларів США і поклав їх між водійським сидінням та підлокітником.

Після чого зловмисник був затриманий за надання неправомірної вигоди, що було зафіксовано нагрудними камерами відеозапису. Слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції вилучила грошову купюру номіналом 100 доларів США. Тож окрім адмінсправи, на ратнівчанина завели ще й кримінал.

У ході судового процесу, 4 квітня між прокурором та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості обвинуваченим. Тож сторони домовились про призначення штрафу в розмірі 550 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 9350 грн. Суддя Луцького міськрайонного суду ухвалив угоду і повернув речовий доказ порушнику.

Нагадаємо, 15 грудня 2016 року молодик поблизу нічного клубу «Версаль» на автомобілі Toyota Land Cruiser порушив правила дорожнього руху. Зокрема, водій о 4:25 год. ранку на позашляховику почав рух по проспекту Грушевського та неочікувано здійснив перпендикулярний розворот автомобіля на зустрічну смугу.

В результаті, він перетнув подвійну суцільну лінію розмітки, що й помітив поліцейський патруль, який поруч ніс чергування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку покарали чоловіка, який дав патрульним хабара
20 квітень, 2017, 13:11