Загострення на Сході: 2 військових загинули, 8 поранені

Загострення на Сході: 2 військових загинули, 8 поранені
Станом на ранок п'ятниці, 21 квітня, двоє українських військовослужбовців загинули на Сході України минулої доби.

Ще восьмеро – поранені. Проросійські окупанти загалом 47 разів відкривали вогонь в бік позицій наших захисників, – повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

Найбільш складною була ситуація на Донецькому напрямку. Так, вогнем з танків, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог накривав мужніх захисників Авдіївки. По позиціях поблизу шахти "Бутівка" застосовував танки, 82-мм міномети, гранатомети та великокаліберні кулемети. По оборонцях Верхньоторецького та Луганського гатив з 82-мм мінометів, озброєння БМП та кулеметів великих калібрів. По опорних пунктах наших військ поблизу Кам'янки, Зайцевого та Пісків бив з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Позиції у районах Майорського та Новгородського обстрілював з гранатометів, а Троїцького – з кулеметів та стрілецької зброї.

На Приморському напрямку, з мінометів калібру 82 мм та гранатометів ворог вів вогонь по захисниках Мар'їнки та Красногорівки. Оборонців Широкиного та Водяного накривав вогнем БМП та гранатометів різних систем. По позиціях морських піхотинців під Павлополем та Талаківкою гатив з протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів, а по опорних пунктах в районі Новогригорівки з кулеметів великих калібрів. Поблизу Лебединського та Водяного активізувались ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, міномети калібру 82 мм та автоматичні гранатомети ворог застосував в районі Катеринівки. Захисників Новозванівки обстріляв з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а оборонців населеного пункту Донець – з автоматичних гранатометів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Загострення на Сході: 2 військових загинули, 8 поранені
21 квітень, 2017, 08:43