Волинські лікарі хочуть повчитися у польських

Волинські лікарі хочуть повчитися у польських
Група лікарів з польського Лодзя приїхала на Волинь для налагодження співпраці з українськими колегами. Куратором цього візиту є Волинське товариство лікарів польського походження.

Про це повідомили у прес-службі Волинської облради.

Польська делегація зустрілася із представниками волинської влади. Волиняни заявили про готовність до співпраці з польськими колегами задля обміну досвідом в сфері медицини та реформування системи охорони здоров'я.

«Нам імпонує польська модель медицини. Не варто вчитися на своїх помилках, а слід перейняти польський досвід системи охорони здоров'я», - зазначив голова постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства облради Олександр Зінчук.

Він також заявив, що українські лікарі мають непогані напрацювання в сфері медицини і готові поділитися своїм досвідом з поляками. Звісно, ніхто не відмовлятиметься і від можливостей стажування в Польщі.

Польські лікарі сьогодні, 21 квітня, відвідають Волинську обласну клінічну лікарню, Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання та Волинський обласний онкологічний диспансер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські лікарі хочуть повчитися у польських
21 квітень, 2017, 11:15