Шевченко стане керманичем збірної?

Шевченко стане керманичем збірної?
Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков прийняв рішення запросити на посаду головного тренера збірної України Андрія Шевченка.

Про це повідомляє телеканал новин 24.

Як зазначається у повідомленні, Шевченко пройшов видатну школу таких іменитих клубів, як "Динамо" Київ, "Мілан", "Челсі" під керівництвом легендарних тренерів: Валерія Лобановського, Карло Анчелотті, Жозе Моурінью. Він мав унікальну можливість увібрати в себе їх талант, їх знання, їх досвід.

Свого часу Андрій Шевченко дебютував у молодіжній і національній збірних під керівництвом Анатолія Конькова.

Анатолій Дмитрович також підкреслив у своєму коментарі прес-службі ФФУ, що вважає молодість Андрія - позитивним фактором: "Згадайте - нікому не відомий як тренер, Хосеп Гвардіола за декілька років досяг неймовірних результатів! Я впевнений, Шевченко також зможе підкорити значні футбольні вершини у якості наставника головної команди країни, для цього у нього достатньо досвіду та характеру. А Федерація, в свою чергу, гарантуватиме будь-яку необхідну допомогу у роботі з національною збірною".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І Королевську хай візьме в помічники... Мусить відробляти спонсорські кошти, які їй дали на вибори...
Відповісти
шева після провальних для нього виборів разом із "Впердою" став свого роду "чорною міткою" , провісником невдач .та і що це за совдепівсько -кадровий підхід:розвалив колгосп ---пересадили у вище крісло , тепер буде керувати усім сільським господарством!дебілоїди!
Відповісти
вибори програні на шеву повісили, тепер ще збірна пролетить і буде на кого собак повісити, а шева тю-тю в лондон полетить і в одному місці йому та Україна. Нема на нього Тараса, щоб вірша написав про горе-заробітчан
Відповісти