У Любомлі на благодійній ярмарці збирали кошти для тяжкохворої дівчинки

У Любомлі на благодійній ярмарці збирали кошти для тяжкохворої дівчинки
На благодійній акції, участь у якій взяли рукодільниці Любомльського і Шацького району, представили свої вироби.

Завдяки цьому вдалося зібрати 4500 гривень на лікування 7-річної жительки Шацька Вікторії Гридяєвої, - пише Район.Любомль.

На цей раз долучилися до ярмарку майстриня Юля Шуляр, уродженка села Вишнів, яка розмалювала кекси та пряники на великодню тематику.

Рукодільниця із Куснищ, прочитавши про цю благодійну акцію, сама привезла прикраси на волосся, бо теж, як мама, дуже хоче, щоб дітки, які борються з раком, швидше одужали.

Дві вишиті бісером ікони на «Ярмарок життя» подарував Вишнівський сільський голова Віктор Сущик, які, до речі, придбав депутат Любомльської міської ради Анатолій Жолоб.

Долучилися до збору коштів голова районної ради Микола Сушик (він нещодавно став удруге татом) та очільник Римачівської сільради Богдан Зосимчук.

Взяли участь у ярмарку і шачани. Голова райради Сергій Карпук придбав дружині цукерковий букет майстрині із Любомля Каті Богдан. Керуюча справами райради Ольга Сахарук вподобала оригінальний вишитий рушник Мирослави Тишик із Любомля.

Приватний підприємець із Шаччини та очільник групи волонтерів «Небайдужі» Неля Сацюк не лише відгукнулася на наше запрошення взяти участь в благодійній акції, а й передала дві вишиті картини та писанки на ярмарок.

Подружжя Олени та Андрія Пугачів із Шацька, навіть нічого не купуючи, просто передали кошти, бо не можуть стояти осторонь чужої біди, особливо, коли це стосується діток.

Нагадуємо, у 7-річної жительки Шацька Вікторії Гридяєвої, яка позбавлена батьківського піклування, діагностували лімфому Ходжкіна (рак лімфатичної системи), варіант нодулярного склерозу. На лікування потрібні великі гроші, яких сім'я не має.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Любомлі на благодійній ярмарці збирали кошти для тяжкохворої дівчинки
22 квітень, 2017, 09:52