До зими вже готові, – комунальники Луцька. ФОТО

До зими вже готові, – комунальники Луцька. ФОТО
Луцьк вже готовий до початку зими та першого великого снігу, утім комунальники не відмовилися б, якби зима якомога довше не починалася.

Як розповів 12 листопада директор комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич, уже придбано близько 4,5 тисяч тонн зимової «посипки» для асфальту.

Підприємство придбало 3,5 тисячі тон піщано-соляної суміші та 1 тисячу тон щебенево-соляної суміші. На це витратили близько 600 тисяч гривень. Цього запасу повинно вистачити на всю зиму, каже Валерій Кузьмич.

Також він розповів, що минулоріч щебенево-соляну суміш у Луцьку почали використовувати вперше і вона комунальникам сподобалась. Саме тому цьогоріч усі житлово-комунальні підприємства міста віддали перевагу щебенево-сольовій суміші перед піщано-сольовою для посипки тротуарів, зупинок громадського транспорту тощо.

За його словами, для роботи у зимовий період підготовлено 16 одиниць техніки. Крім того, підприємство співпрацює з іншими організаціями, які мають відповідну техніку, і у разі необхідності залучатимуть їх до роботи, які і раніше. Також Валерій Кузьмич наголосив, що незабаром підприємство придбає ще один спеціалізований автомобіль. На це були виділені кошти з міського бюджету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ, зима
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чергова показуха! До зими "готові" поняття дуже широке, а ровчаки та труби вздовж Соборності і до Храму Всіх Святих - це "готові"?! А якщо завтра мороз -10 що заспіваєте?!
Відповісти
Останні новини
До зими вже готові, – комунальники Луцька. ФОТО
13 листопад, 2012, 08:45