Луцьк розповів про себе на Одеському фестивалі

Луцьк розповів про себе на Одеському фестивалі
Делегація міста Луцька представили туристичний потенціал міста та Волині протягом 22-23 квітня на Одеському туристичному фестивалі.

Відвідувачі виставки мали можливість не лише ознайомитись із туристичними об'єктами міста, його історико-культурним та мистецьким потенціалом, новими туристичними пропозиціями 2017 року, але й почастуватись медовою продукцією, яку пропонував голова громадської організації «Братство бджолярів землі Волинської «Ройовий Стан» Володимир Дмитрук, - інформує прес-служба Луцької міської ради.


Довідка. Одеський туристичний фестиваль це можливість представити великій аудиторії свої туристичні пропозиції за наступними напрямками: в'їзний та виїзний туризм, внутрішній туризм, подієвий та діловий туризм, культурно-пізнавальний туризм, рекреаціний та спортивний відпочинок, гастрономічний туризм, зелений туризм.

Одеський туристичний фестиваль проходить в рамках Міжнародного туристичного тижня в Одесі, що є ефективним інструментом для створення міжрегіональних та міжнародних зв'язків і кооперацій в сфері туризму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьк розповів про себе на Одеському фестивалі
24 квітень, 2017, 15:49