На КП «Ласка» - скандал через мертвих тварин у морозилці

На КП «Ласка» - скандал через мертвих тварин у морозилці
У Луцьку волонтери та працівники КП "Ласка" поскандалили через мертвих тварин у морозильних камерах.

Це сталося 24 квітня, - пише ВАР.

Зоозахисники навідались на територію КП "Ласка", оскільки отримали від волонтерів інформацію про те, що у морозильних камерах, призначених для зберігання їжі для тварин — трупи собак. Прибувши на територію, вони застали троє працівників разом із заступником директора Сергієм Скумсом.

"Гості" жахнулись від умов, у яких утримували тварин. Зокрема, кажуть, в деяких клітках тримали хворих та здорових тварин разом.

Коли ж зооактивісти попросили показати морозильні камери, то працівники підприємства відмовили їм у цьому. Після тривалої суперечки викликали патрульну поліцію. Також прибула директор КП Дана Новарчук.

Вона також відмовляла в демонстрації вмісту камер, але за трохи "здалася" і відкрила двері приміщення з морозилками. У них дійсно були трупи мертвих тварин.

Вона запевнила, що ці собаки були підібрані мертвими на вулицях міста і складені у вільну морозильну камеру.

"Коли вона повністю буде заповнена ми викличемо "Луцькспецкомунтранс", з якими у нас укладено договір на вивезення відходів та сміття. Ми не можемо вивозити кожен труп окремо бо це дорого. Ми за кожен вивіз платимо 700 гривень. Тому ми складаємо їх на зберігання у морозильну камеру", – заявила вона.

Щодо того, чому тіла тварин зберігаються у холодильній камері, придбаній волонтерами для зберігання продуктів, то вона відповіла, що попередня морозилка зламалась і не було де складувати тіла загиблих тварин. Також вона показала окремий холодильник з м’ясом та рибою, якими годують тварин. За словами Дани Новарчук велику морозилку за 130 тисяч гривень вона виграла, тож тепер усі продукти зберігаються тут.

Такі відповіді не задовольнили "гостей", які запитували: чому тварин годують незрозумілим коричневим варивом в перемішку з фекаліями та багнюкою, коли морозильні камери повні м’яса та риби? Чи це лише для відводу очей у разі якоїсь перевірки?

Пізніше цей візит Дана Новарчук назвала спланованою провокацією з метою дискредитації її, як директора комунального підприємства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скандал через неякісне мясо на свято гурманів в замку.
Майте совість ріжте добрих і вгодованих котів та собак, поважайте людей
Відповісти
Ну это 3.14здец,товарищи. Давно уже пора сию особу в шею гнать. Животные в паскуднейших условиях.сама лично передаю еду туда,но право, не знала,что с фекалиями ее смешивают. Пусть сама живет на улице в тех ,так сказать,вольерах. А в "свою",не пойми(а точнее все мы понимаем)откуда взявшуюся квартиру поселить часть животных.
Відповісти
"волонтерки" могли прийти у війльний час попрацюввати у притулку. Чому тільки критиканством займаються?
Відповісти
Це мясо на свято Укропу в замку
Відповісти
Виходить, що він Сергій СкуНс, а не СкуМс)))))))
Відповісти
не зачіпайте керівництво КП "Ласка", - воно лагідно називає нас всіх "шаурмою", годує нас чистим гівном з піском, а коли ми здихаємо, то не викидає нас в Стир, а відправляє за кожним панахиду за 700 гривень та вивозить катафалком в невідомому напрямку, тобто в "інший світ" (кулінарний). А м'ясо і риба з холодильника потрібні для того, щоб показувати нам, коли ми їмо гівно, для підняття настрою та апетиту. Дана Новіарчук з цієї теми готує наукову монографію.
Відповісти
Тому що у штаті підприємства на даний момент числиться 19 людей, які власне найняті виконувати роботу у притулку. Може досить все на плечі волонтерів перекладати? Може вже час все-таки виконувати роботу, за яку людині платять заробітну плату? А загалом - самі також можете цілком сходити поволонтерити. Разом очі відкриються і дурні питання закінчаться.
Відповісти
Мені особисто робота КП Ласка дуже сподобалась. У мене на вулиці завелась зграя безпритульних великих собак. Я написала заяву у ЦНАП. Відразу на наступний день вони виїхали на місце для відлову. Далі доля цих собак мене не цікавить,навіть якщо їх зїли гурмани :) бо в мене двоє малих дітей які через цих собак не могли гуляти. Мене більше цікавлять діти.
Відповісти
Останні новини
На КП «Ласка» - скандал через мертвих тварин у морозилці
25 квітень, 2017, 07:11