Через будівництво біля «Там Таму» лучани не можуть виспатися

Через будівництво біля «Там Таму» лучани не можуть виспатися
Лучани, які мешкають поблизу гіпермаркету «Там Там» скаржаться на будівництво у вихідні, що розпочинається о сьомій годині ранку.

Про це під час оперативної наради у Луцькій міській раді 13 листопада повідомила начальник відділу звернень громадян Лариса Карп’як.

За її словами, люди обурюються, що будівництво біля гіпермаркету у вихідні дні розпочинається у таку ранню пору. Це створює великі незручності лучанам.

Окрім того, у мерію постійно надходять скарги щодо розміщення атракціонів біля гіпермаркету. Лучани просять надавати дозволи на розміщення таких атракціонів у парку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Задрали...
Відповісти
Атракціони, цирки, зоопарки, лунапарки - їм таки місце у Парку Культури та Відпочинку! там давно требе було облаштувати місце, усі необхідні комунікації, умови для тимчасового проживання людей і утримання тварин. Це не так вже і важко і затратно, просто треба захотіти щось зробити для міста! А депутати лише розводять демагогію, лише на словах ділові і круті. А біля Там-Таму скоро буде сучасний розважальний центр, такий як у Львові, Рівному, треба лише зачекати
Відповісти
І будуть їздити сюди гості з інших міст, а то й країн - у місцевих, думаю, на "розвлікловкі" ці грошей не вистачить...
Відповісти
Ті хто скаржаться потім же і будуть в той центр ходити! :) Та вам не догодиш - ви хочете і рибку з'їсти і ...! :) Що за люди?
Відповісти
Останні новини
Через будівництво біля «Там Таму» лучани не можуть виспатися
13 листопад, 2012, 09:27