Через пожежу у Луцьку були знеструмлені завод і лікарня. ФОТО

Через пожежу у Луцьку були знеструмлені завод і лікарня. ФОТО
У Луцьку 13 листопада під мостом на вулиці Ковельській загорілися силові кабелі електроповодки, через що на деякий час припинилося електропостачання на заводі «Електротермометрія» та в обласній інфекційній лікарні.

Про пожежу 13 листопада під час оперативної наради у міськраді розповіла начальник відділу звернень громадян Лариса Карп’як.

Пожежа сталася під ранок. Як повідомили у прес-службі теруправління МНС у Волинській області, о 4:03 пожежникам повідомили, що щось димить біля мосту.

Виявилося, що іскрили і диміли два силові кабелі з напругою у 10 тисяч кіловат. На пожежу приїхали рятувальники та комунальники. Вони відключили електропостачання та переключили постачання енергії на резервне живлення. Причина пожежі поки що невідома.

Через пошкодження кабелів Волинська обласна інфекційна лікарня та завод ВАТ «Електротермометрія» залишилися майже на годину без світла. Зокрема, на заводі повідомили, що живлення не було з 3:40 до 4:40.

Головний лікар інфекційної лікарні Петро Гайдучик зазначив, що, не зважаючи на відсутність електропостачання, лікарня функціонувала у нормальному режимі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напруга вимірюється не кіловатами, а вольтами. В нашому випадку - 10 тис. кіловольт (КвТ).
Відповісти
Останні новини
Через пожежу у Луцьку були знеструмлені завод і лікарня. ФОТО
13 листопад, 2012, 10:30