Ткачук старається, - Шелеп про чистку у виконкомі

Ткачук старається, - Шелеп про чистку у виконкомі
Проект рішення Луцької міськради про переформатування виконавчого комітету підготувала земельна комісія.

Про це у Facebook написав активіст «Народного контролю» Михайло Шелеп.

Шелеп нагадав, що на квітневу сесію Луцької міськради виносять проект рішення, яким хочуть змінити склад виконавчого комітету.

«В принципі, нічого дивного тут немає, про такий ймовірний крок нового керівництва міста я писав раніше. Дивує інше – цим проектом рішення «Укроп» планує вивести із складу виконкому своїх політичних опонентів не сильно вникаючи у те, хто і як працював раніше. Бо є у чинному складі виконкому люди, які частенько пропускали його засідання – таких і варто заміняти», - пише Шелеп.

Активіст обурений, що зі складу виконкому хочуть вивести його однопартійця Олега Бондарука.

«Він завжди проявляв активну і принципову позицію щодо важливих для життя міста питань», - пише Шелеп.

«Питання – якщо Олега Бондарука хочуть виключити зі складу виконкому то новій владі не потрібні там люди, які захищали громаду? Хай дадуть відповідь на це питання депутати міськради, які будуть голосувати по цьому проекту рішення у середу», - йдеться в дописі активіста.

Окрім того, він звернув увагу на «питання, які варті окремої статті».

«1. У Луцьку земельна комісія міськради стала головною комісію ради? Вона не те що розглядає, але й сама ініціює ключові проекти рішень для нової влади. Бо цей проект рішення вноситься поспіхом на сесію саме земельною комісією. Євген Ткачук старається…

2. Відколи це в міській раді про засідання постійних депутатських комісій не інформують громадськість? Це такі нові порядки? Засідання земельної комісії відбувалось вчора, але про це мало хто знав», - йдеться в дописі Михайла Шелепа.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ткачук робить все для себе і класти він хотів на лучан! Не здивуюсь,якщо після цього процесу ,,СМАКОТИ'' в Луцьку буде ще більше!
Доки бізнесмени будуть при владі-то нічого доброго не вийде з цього,оскільки вони будуть захищати тільки свої інтереси і працювати на своє благо.
Відповісти
Останні новини
Ткачук старається, - Шелеп про чистку у виконкомі
25 квітень, 2017, 15:05