Учасниця журі конкурсу краси в Луцьку відповіла на критику в інтернеті

Учасниця журі конкурсу краси в Луцьку відповіла на критику в інтернеті
Головний редактор журналу "People" Олена Бекеша, учасниця журі конкурсу "Міс Волині–2017" назвала авторів сайту "Рагулі" брехунами.

Нагадаємо, 22 квітня відбувся конкурс краси «Міс Волині-2017», який згодом висміяли користувачі інтернету, зокрема, автори сайту "Рагулі".

ДИВИТИСЯ ФОТО З КОНКУРСУ

"Зайшла в нет і наїлася знову негативу. Хто вам сказав, що Міс Волинь організовув Олександр Главацький?! Він організовує щороку міс Принцесу і ніякого відношення до Міс Волинь немає. Якщо ви, шановні лучани, вірите в написану брехню жовтого Сайту Рагулі, вважаю , ви приймаєте думки тих рагулів, які пишуть цю брехню)))" - пише Олена Бекеша.

"Захід Міс Волинь - організований МZM, керівником якого є Марина Занюк. Це єдиний конкурс краси, який дає можливість Волинянці представити нашу область на Всеукраїнському рівні. В результаті якщо Волинянка здобуде перемогу відповідно представить Україну на Міс Світу".

"Мені соромно, що наші волинські ЗМІ дублюють брехню рагулів, я розцінюю це як якийсь позор нашої Волині в Інтернет-ресурсі. Волиняни, ви маєте дбати за позитивний імідж міста і області в цілому, а ви займаєтеся плітками і обливанням бруду , навіть не цікавлячись правдивою інформацією".

"А горе-журналістам рагулів рекомендую повчитися на факультеті журналістики, де вчать перевіряти інформацію з декількох джерел і звісно об'єктивному висвітленню (перевіряти перед тим як публікувати повинен і видавець). Всім хто не був на Міс Волинь, щиро співчуваю, що не отримали першоджерела інформації і звісно гарного настрою й задоволення від проведеного заходу".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та яка різниця хто організовував..
подивіться на фото цієї події.. ними все сказано!
Відповісти
Бугагашечки, ото то словечко придумали журналині, про те,як на Волині був конкурс серед манекенинь, оцінювали їх членкині з журіні і дядько Свин.
Відповісти
Ха ха ха, одну може і пошлють дудись на конкурс а інших папіки бо саунах розтянуть))) і це нормально, хто що хоче те й отримує. Цей конкурс більше був схожий на показ повій в борделі)))
Відповісти
Останні новини
Учасниця журі конкурсу краси в Луцьку відповіла на критику в інтернеті
25 квітень, 2017, 22:01