Луцька міськрада передумала відбирати ринок в облспоживспілки

Луцька міськрада передумала відбирати ринок в облспоживспілки
Депутати відмовилися розглядати питання про дострокове розірвання із Волинською облспоживспілкою договору оренди земельної ділянки під найбільшим ринком Луцька – Завокзальним.

Про це йшлося сьогодні, 26 квітня, під час сесії Луцької міськради, – повідомляє IA ZIK.

Нагадаємо, на розгляд Луцької міськради внесли проект рішення про дострокове розірвання договору оренди із Волинською обласною спілкою споживчих товариств земельної ділянки під найбільшим ринком міста – Завокзальним.

На сесію завітала ціла делегація представників підприємців, які працюють на базарі. У холі перед залом засідань вони перетнулися із секретарем міськради Ігорем Поліщуком, який є виконувачем обов’язків міського голови. «Ви за чи проти?» – поцікавився він у делегатів. «Проти!» – хором відповіли вони. На це Поліщук запевнив підприємців, що резонансне питання знімуть з сьогоднішньої сесії.

На початку засідання Поліщук озвучив відповідну пропозицію. Тож депутати затвердили порядок денний сесії, виключивши з нього питання ринку.

Нагадаємо, ще на початку травня 2011 року луцька мерія віддала на 22 роки в оренду облспоживспілці земельну ділянку площею 3,5 гектара, де розташований найбільший ринок міста. Водночас спілка брала на себе низку зобов’язань. Зокрема, до 1 травня 2012 року розробити та погодити проект реконструкції ринку. Також керівництво спілки мало укласти з підприємцями, які торгували на базарі, договори оренди на 22 роки. Натомість, було підписано інвестиційний договір, на підставі якого облспоживспілка надала понад мільйон гривень на будівництво в Луцьку пішохідного мосту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцька міськрада передумала відбирати ринок в облспоживспілки
26 квітень, 2017, 11:17