Під директором ЛПЕ «захиталося крісло»

Під директором ЛПЕ «захиталося крісло»
Через постійну дотаційність комунального підприємства «Луцьке підприємство електротранспорту» у міськраді розглядають можливість кадрових змін.

Про це під час сесії 26 квітня заявив секретар міськради Ігор Поліщук.

На засіданні повідомили, що 3 мільйони гривень від перевиконання загального фонду бюджету спрямують на компенсацію за пільговий проїзд в електротранспорті. Тому депутат Павло Данильчук поцікавився, яким чином надалі співпрацюватимуть із підприємством, яке постійно отримує дотації із міського бюджету.

На це Поліщук зауважив, що наразі розглядають можливість кадрових змін. Мовляв, ефективність роботи викликає питання – експеримент із валідаторами затягнувся, а лучани постійно скаржаться на роботу "депо". Тому в такому режимі, як «до цього», підприємство працювати не буде – воно має виходити на заробітки, а не бути повністю дотаційним.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Усі жваво розповідають про ЛПЕ і Валідатори. А чому усі забули про неправомірне підняття оплати проїзду в маршрутках, про хамство водіїв за 4 грн., за неналежні умови перевезення. Електронні квитки мають бути і в маршрутках. Чому про це ніхто не говорить. Можливо усі ці статті і написані навмисно, щоб відволікти нашу увагу від більш нагальних проблем із транспортом, яка існує в місті Луцьку.
Відповісти