Заступники мера Луцька отримали 70%-ві надбавки «за високі досягнення»

Заступники мера Луцька отримали 70%-ві надбавки «за високі досягнення»
Першому заступнику мера Луцька Григорію Недопаду та заступникам Олександру Рачкову, Костянтину Петрочуку призначили надбавки до зарплатні обсягом 70% від посадового окладу, а також матеріальну допомогу та допомогу для оздоровлення при отриманні відпустки. До прикладу, враховуючи обсяги премій та штатний розпис, першому заступнику щомісячно нараховуватимуть 23 210 грн.

Про це стало відомо під час сесії 26 квітня. Щоправда, за таке рішення депутати проголосували аж з 3 разу

Як вбачається із проекту рішення, заступникам призначили щомісячну надбавку до заробітної плати «за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи, розроблення проектів нормативно-правових актів та проведення експертизи проектів таких актів». Розмір надбавки – 70 % посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.

Окрім того, наслідком прийнятого рішення стане надання заступникам матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань та допомоги для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.

Йдеться в рішенні й про преміювання – заступники отримуватимуть надбавки відповідно до умов Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом виконавчих органів Луцької міської ради.

Умови оплати Недопада застосовуються з 10 квітня 2017 року, Рачкова – з 6 квітня 2017 року, Петрочука – з 13 квітня 2017 року. Відтак, обсяг зарплати Недопада вираховуватимуть з обсягу штатного окладу 3771 грн на місяць, йому присвоєно 5 ранг посадової особи, із врахуванням надбавки 70% та якщо врахувати максимально можливий обсяг премії 250%, щомісячні нарахування становитимуть 23 210 грн.

Щодо Рачкова, то враховуючи посадовий оклад обсягом 3569 грн, 7 ранг посадової особи місцевого самоврядування, надбавку вислугу років 10% від окладу та з урахуванням максимальної можливої премії сума нарахувань щомісяця становитиме 24 079 грн.

Петрочуку, посадовий оклад якого 3569 грн, якому присвоєно 7-ий ранг посадової особи місцевого самоврядування, враховуючи надбавку 70% та максимально можливу премію, 20 639 грн.

Начальник відділу кадрової роботи та нагород Ірина Богдан зауважила, що не кожного місяця встановлюють максимальну премію, а згідно цієї процедури зарплату заступникам нараховують із 2006 року.

Зрештою, 22 депутати підтримали відповідну пропозицію аж з третього разу. Адже двічі підряд проект рішення не знаходив необхідної кількості голосів підтримки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як вони могли вже щось досягти, ще не працюючи. Це глум якийсь.
Відповісти
Останні новини
Заступники мера Луцька отримали 70%-ві надбавки «за високі досягнення»
26 квітень, 2017, 18:04