Пишіть у Facebook, - митники відхрестилися від контрабанди на «Устилузі»

Пишіть у Facebook, - митники відхрестилися від контрабанди на «Устилузі»
Митники заперечують, що через міжнародні пункти пропуску на Волині незаконно переміщують великі партії контрабандних сигарет та спиртного.

Про це йдеться в офіційній заяві Волинської митниці ДФС.

«У зв’язку з поширенням деякими ЗМІ інформації про те, що через західні митниці держави, зокрема Волинську, незаконно переміщується велика кількість контрабандних цигарок та алкоголю, Волинська митниця ДФС повідомляє, що таке трактування не відповідає дійсності», - йдеться в заяві.

Митники кажуть, що громадяни мають законне право перевозити дозволену кількість таких виробів.

«Спроби незаконного провезення таких товарів постійно виявляються співробітниками митниці, щодо порушників застосовуються передбачені законодавством України санкції», - стверджують на митниці. Мовляв, цього року вже вилучили товарів на 16,8 мільйона гривень.

А про корупцію у своїх лавах митники просять негайно повідомляти, зокрема телефоном і електронною поштою. «Також для оперативного реагування на зловживання співробітників митниці під час оформлення вантажів чи перетину митного кордону громадянами, рекомендуємо звертатися безпосередньо до керівника Волинської митниці Віктора Кривіцького у соціальній мережі Facebook», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, журналісти програми «Секретні матеріали» показали, як пункт пропуску «Устилуг» перетворився на перевалочний пункт контрабанди, яку митники чомусь не бачать.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пишіть у Facebook, - митники відхрестилися від контрабанди на «Устилузі»
27 квітень, 2017, 05:12