«Без рожевих окулярів»: благодійна акція у Луцьку

«Без рожевих окулярів»:  благодійна акція у Луцьку
Лучан та гостей міста запрошують відвідати благодійну акцію «Без рожевих окулярів».

Захід відбудеться в спортивному форматі 29 квітня 2017 року о 10.00 год. в парк культури та відпочинку ім. Лесі Українки.

Метою заходу є боротьба з канцерофобію в українському суспільстві та інформаційна кампанія щодо підтримки людей, які прагнуть спільно подолати хворобу.

Нажаль, кожну годину в нашій країні від раку помирає 10 людей і кожен, хто стикається з цим страшним діагнозом, опиняться сам на сам в боротьбі з раком. Лікування надто дороге, і такі люди ще на початку боротьби відчувають гіркий присмак безнадії.

Все, що залишається онкохворим – сподіватися на допомогу близьких, друзів, волонтерів та об’єднань небайдужих громадян, які живуть тільки тим, що допомагають боротися за життя людям зі смертельним діагнозом.

Кошти зібрані під час проекту, будуть використані на придбання апарату БІО-1, для Волинського обласного онкологічного диспансеру та на закупівлю препарату Герцептин для хворої лучанки Вікторії Романюк.

Довідка. Канцерофобія - це психічне порушення, в основі якого лежить страх перед онкологічними хворобами. Основою для розвитку патології є депресія, панічний стан, тривожні розлади, однак іноді патологія розвивається на тлі благополуччя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.