Депутати не захотіли перевірити чи законно виділяли землю в Шацькому районі

Депутати не захотіли перевірити чи законно виділяли землю в Шацькому районі
У селі Пульмо Шацького району пропонують створити спеціальну комісію, яка дослідить законність виділення земельних ділянок «еліті».

Пропозицію про створення комісії 14 листопада під час сесії обласної ради висловив депутат облради Ігор Гузь.

Він адресував відповідний запит прокурору області, голові облдержадміністрації Борису Клімчуку та голові обласного управління Держкомзему Василю Василенку.

Зі слів Ігоря Гузя, жителі села Пульмо, з якими він неодноразово зустрічався протягом останніх двох місяців, стурбовані виділенням землі людям, які у селі не живуть. Депутат каже, що місцеві жителі повідомляють про близько 600 ймовірно незаконних виділень ділянок протягом останнього року не жителям села Пульмо.

Ці ділянки, мовляв, виділяли «представникам так званої еліти: прокурорам, представника Шацької та обласної райдержадміністрації».

«Неодноразово на цих зустрічах звучало прізвище Бориса Клімчука, як людини, яка певним чином причетна і до виділення цих земельних ділянок з паном Найдою (головою Шацької райдержадміністрації) і до їх використання», - зазначив Гузь.

Запит депутата про створення комісії більшість не підтримала, а Борис Клімчук заперечив свою причетність до подібних виділень земель.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це Боріка Клімсмана давній бізнес, старі крімінальні справи він замняв, тепер на нові заробляє.
Відповісти
Ну, все правильно - хто ж голосуватиме проти себе? Припускаю, що кожен з тієї більшості прихопив по клаптику для себе й родини.
П.С. А чому фото із сесії старого скликання? В другому ряді крайній зліва - Роман Притолюк - нині вже не депутат облради
Відповісти
Останні новини
Депутати не захотіли перевірити чи законно виділяли землю в Шацькому районі
14 листопад, 2012, 11:40