Волинські депутати не підтримали «контактну ініціативу» Азарова

Волинські депутати не підтримали «контактну ініціативу» Азарова
Депутати Волинської обласної ради не підтримали рішення про створення Обласного контактного центру для розгляду звернень громадян.

Питання розглядали 14 листопада під час сесійного засідання. Депутати двічі голосували за рішення про створення центру з 1 січня 2013 року, однак голосів забракло.

Заступник голови облдержадміністрації Станіслав Ющик зазначив, що вже діє урядовий контактний центр, а в областях мають створити його аналоги. Такі центри пропонують утворити в областях відповідно до урядової постанови.

Вони прийматимуть термінові звернення людей для їх нагального вирішення по телефону і через інтернет. Поки що відділи звернень приймають звернення переважно в письмовому порядку, але не по телефону.

Для роботи контактного центру пропонували ввести 3 повноцінні посади і одну на півставки, зокрема, бухгалтера, директора і двох спеціалістів. Попередньо, аби центр функціонував, необхідно 140-150 тисяч гривень.

Депутат Сергій Слабенко зазначив, що орган, який створюється державою має нею і фінансуватися, а не обласним бюджетом.

Обранець Олександр Свирида зауважив, що створивши таку структуру, можна створити чергового «монстра», який дублюватиме функції вже діючих структур. Він зазначив, що взагалі не розуміє суті такого органу, адже діють гарячі лінії з можливостями звернення у всі рівні влади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські депутати не підтримали «контактну ініціативу» Азарова
14 листопад, 2012, 13:51