Угорщина: зіткнулися українські пасажирський теплохід і баржа

Угорщина: зіткнулися українські пасажирський теплохід і баржа
У п'ятницю, 5 травня, теплохід Іркутськ на 1730 км річки Дунай в Угорщині при розходженні лівим бортом секції УДП-442 його каравану накренився на лівий борт пасажирського теплохода Молдавія.

Про це повідомила прес-служба Українського Дунайського пароплавства, яке володіє обома суднами, передає Новое Время з посиланням на Інтерфакс-Україна.

У результаті навалу постраждалих, забруднення навколишнього середовища чи течі корпусів немає, судна не втратили морехідність. Наразі угорська влада провадить розслідування випадку.

Відповідно до Інструкції щодо дій посадових осіб в аварійних ситуаціях з моменту отримання інформації в УДП працює аварійний штаб, який координує дії з мінімізації втрат, забезпечення завершення поточного рейсу теплоходу Молдавія, подальшого аварійного ремонту судна та секції УДП-442.

Після виконання компетентними органами Угорщини відповідних дій судна отримали вільну практику і продовжили рейси. На теплоході Молдавія екскурсійна програма рейсу виконується в штатному режимі.

Поінформовані всі компетентні органи.

Зазначається, що УДП здійснює понад 30% транспортних перевезень Дунаєм. Його флот налічує майже 400 самохідних і несамохідних річкових і 30 морських суден. Основу дунайських перевезень флоту становить українська металургійна сировина, що поставляється для різних споживачів у придунайських країнах.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Накренився - русизм. В українському словнику немає такого дієслова. Є "взяти крен", або "нахилитись". Важко глянути в словник? "Журналісти" хУєві!
Відповісти
Останні новини
Угорщина: зіткнулися українські пасажирський теплохід і баржа
06 травень, 2017, 16:15
У Луцьк їде гурт з Берліну
06 травень, 2017, 15:18