Волонтери здійснили мрію доньки волинського Героя

Волонтери здійснили мрію доньки волинського Героя
Волонтери та благодійники здійснили мрію доньки волинського військового, який загинув на Сході.

Про це повідомили ініціатори проекту «Діти небесного легіону».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Хочете допомогти проекту? Звертайтеся за цими контактами: 050-973-44-84; 099-750-85-38; 098-948-14-50.


"Нещодавно виповнилось 5 рочків Аничці Корець, котра до Дня Народження просто хотіла отримати сюрприз. Більш детально про дівчинку, їхню сімейну драму, а також про татка Романа, що загинув на Східному фронті ви можете прочитати ось у цій статті", - пише волонтер Руслан Теліпський, співзасновник ініціативи "Меценати для солдата" (МдС).

"Так вийшло, що Анютка разом з мамою та старшою сестричкою Майєю не змогли приїхати з Любешова до нас раніше, а завітали до Луцька лише на минулих вихідних під час дводенного з’їзду родин Небесного Легіону, в якому взяло участь понад 150 дітей та дружин загиблих Героїв, котрі з’їхались зі всієї Волині. Тому у неділю 30 квітня разом із ще 2-ма іменинницями волонтери нарешті гарно привітали зі святом, бажаючи Анічці Многая і Благая літа спільно з численними дітками під час чудового майстер-класу з фейс-арту під назвою «намалюй посмішку на обличчі». Цю арт-терапію люб’язно запропонувала Tetyana Myalkovska разом зі своїми чарівними помічницями в рамках плідної співпраці АРТ-студія "ПЯТЕРНЯ" з МдС!"

"Під кінець мистецького перформансу першою кому ми підготували сюрприз – була наша наймолодша Аня! Ми при всіх дітках подарували Ляльку (з якою миле дитя не розставалось ні на мить) та ще одну забаву-ліпилку, що передала для юної ювілярки пані Lina Pituley з Канади із сестрою Myroslava Plyeshkova, а від Tori Lemke дістались класні німецькі пазли! І традиційне спасибі за створення святкового антуражу для наших діток МдС виражає Віталій Поліщук (Vitaliy Polishchuk). Адже саме за його ініціативи Кулька-Булька Студія щастя не втомлюється вітати кульками дорогих нашому серцю малят!"


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.