Заступник Гунчика звинуватив журналістів у перекручуванні

Заступник Гунчика звинуватив журналістів у перекручуванні
Заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук звинуватив журналістів Інформаційного агентства «Волинські новини» в перекручуванні його слів.

«Шановні журналісти, раджу вам бути об’єктивними і неупередженими у висвітленні «гарячих» та «сенсаційних» подій! Бо ви, перекручуючи факти та трактуючи усе на свій лад, мимоволі чи можливо навмисно, теж прикладаєтеся до розпалювання протистоянь між людьми та загострення складних ситуацій», - написав він у Facebook.

«Мене здивувала публікація «Шарпанина та протести: у Ковелі – мітинг через ветсанзавод», яка розміщена на інтернет-ресурсі «Волинські новини». Журналіст мав необережність, м’яко кажучи, зробити неправильні висновки та неточно описати кілька моментів «головним героєм» яких був саме я».

«По-перше, «заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук, який заявив, що Поворська ОТГ попередньо дала згоду на вивантаження сировини»: насправді я вже неодноразово та й нині повідомляв, що на засіданні комісії ТЕБ і НС 19 квітня було озвучено про попереднє погодження з головою та депутатами Поворської ОТГ, цю інформацію я та члени комісії отримали від голови Ковельської РДА, який буцімто мав домовленості з Поворською ОТГ».

«По-друге, «також він додав, що питання не вирішиться само собою якщо він піде у відставку»: свою позицію щодо відставки я коментував багато разів – я обіцяв допомогти координацією (!) зусиль виконавців вивезення відходів, якщо ніхто не заважатиме, а заява про звільнення була гарантією моїх слів, а не панацеєю у вирішенні цього питання».

«По-третє, «натомість обурені люди почали викрикувати йому «Ганьба». Чоловіки, сини яких було в АТО, шарпали Кошарука, їх ледве вдалося відтягнути»: жодної шарпанини не було, виникла хвилинна словесна перепалка між мною і протестувальником. Поруч молодий чоловік впритул наблизився до мене та мені вдалося емоційно заспокоїти знервованого ковельчанина і пояснити, що нам потрібно не чубитися чи сваритися, а почути одне одного і спільно дійти порозуміння. Далі ми вже разом з присутніми жінками та дівчатами понизили градус розмови, а згодом остаточно порозумілися з опонентом перепалки».

«Дуже прошу усіх – політиків, журналістів, підбурювачів, активістів – уникати використання таких ситуацій для роздмухування ворожнечі чи для досягнення якихось особистих корисних цілей».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук - ой закрий морду і чекай на своє звільнення
Відповісти
Це як можна не любити свій край і своїх людей..щоб таке зробити ...це стосується всіх чиновників Ковеля,,вихід є"машину того непотріба всім хто до цього приклав руку під хату"
Відповісти
Турійчани вставайте виходьте, блокуйте, ваші діди тут заснували армію УПА !!! Спасайте майбутнє своїх дітей, спасайте свою землю.
Відповісти
брехливий покидьок - Семенюк нічого не обіцяв, а депутати одразу вказали на двері Кошаруку-прохачу
Відповісти
Останні новини
Заступник Гунчика звинуватив журналістів у перекручуванні
09 травень, 2017, 10:47