У Луцьку ДПЗ залишиться без гарячої води

У Луцьку ДПЗ залишиться без гарячої води
У Луцьку відсьогодні, 10 травня, зупинилася на плановий ремонт котельня, що подає гарячу воду мешканців мікрорайону ДПЗ.

Кожного року у літній період почергово проводиться відключення гарячого постачання, щоб належним чином підготувати мережі та котельні до нового опалювального сезону, - інформує ДКП "Луцьктепло".

Це зроблено відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630, у зв’язку з необхідністю проведення у 2017 році профілактичного ремонту теплових мереж.

З 10 травня гаряча вода не подається в будинки мікрорайону ДПЗ.

На профілактиці – центральні теплові пункти від котельні на вул. Боженка, 32; вул. Грабовського, 7-д; 9-г; 11-в; вул. Бенделіані,1-е; вул. Станіславського, 50-в; вул. Гнідавська, 65-а; бульв. Дружби Народів, 8-а; 15-б.

Роботи триватимуть до 31 травня включно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То аварія то профілактика, води більше нема чим є, але рахунки справно дають. А 20 днів без гарячої води чудесне підготування.
Відповісти