У ремонт психлікарні вклали 860 тисяч гривень

У ремонт психлікарні вклали 860 тисяч гривень
У психоневрологічному інтернаті, що у селі Руда на Любомльщині, капітально відремонтували житловий блок.

У палатах, де знаходяться прикуті до ліжка хворі замінено підлогу, вікна та двері, повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Також в інтернаті повністю оновлено сантехніку, водопровідну систему, каналізаційну мережу. Влаштовано також пандус і відремонтовано ганок приміщення. Всі роботи повністю оплачено коштами обласного бюджету, а це – 860 тисяч гривень.

Оглянув установу та поспілкувався з персоналом і пацієнтами і голова ОДА Борис Клімчук, зазначивши, що оновлювати соціальний заклад продовжать і у наступному році. Ремонту потребують актовий зал, пральня, баня, приймально-карантинне відділення, фасад житлового корпусу та господарські будівлі. Крім того, у планах – ремонт дороги, яка веде до психоневрологічного інтернату.


Довідка

Руденський психоневрологічний інтернат є стаціонарною соціально-медичною установою, призначеною для постійного проживання жінок з психоневрологічними захворюваннями, які потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування. В інтернаті розгорнуто 160 ліжко-місць. Нині на повному державному утриманні 147 жінок, з яких 85 - прикутих до ліжка. Їх обслуговують 93 працівника.

Психоневрологічний інтернат має підсобне господарство, в його користуванні – 35 га землі. Вигодовують там 15 голів великої рогатої худоби та 48 свиней. Мають вантажний автомобіль, культиватор, дискову борону, зерновий комбайн та сівалку, два трактори.

У господарських приміщеннях розміщена котельня на твердому паливі, гараж, овочесховище.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У ремонт психлікарні вклали 860 тисяч гривень
15 листопад, 2012, 17:55