Волинська влада витратила на піар 742 тисячі

Волинська влада витратила на піар 742 тисячі
На Волині із місцевих бюджетів на послуги ЗМІ витратили щонайменше 742 тисячі гривень.

Про це повідомляє Колона.

Основна частина цих кошти йшла на матеріали про діяльність органів влади, а також на публікацію оголошення, вітання та інших інформаційних матеріалів.

Найбільше коштів різним ЗМІ переказала Волинська облрада – 216,2 тисячі гривень. Ці кошти були розподілені між 16 засобами масової інформації та спрямовані на висвітлення інформації про діяльність обласної ради. Гроші отримали такі ЗМІ: «Волинська газета» – 49,7 тисячі гривень, ТРК «Аверс» – 43, тисячі гривень, НТКУ «Волинська регіональна дирекція» – 42,4 тисячі гривень, газета «Волинь-Нова» – 28,2 тисячі гривень, газета «Вісник+К» – 16,6 тисячі гривень, «Сім’я і дім. Народна трибуна» – 12,6 тисячі гривень та інші.

Окремо кошти на ЗМІ переказував відділ інформаційної політики Волинської ОДА. Так, у минулому році він переказав 215,8 тисячі гривень для 7 ЗМІ та одного підприємця. Редакція НГПГ «Волинь-Нова» від відділу інформаційної політики отримала 62,8 тисячі гривень, з яких 45,8 тисячі було спрямовано на висвітлення інформації про діяльність ОДА.

Газета «Сім’я і дім. Народна трибуна» лише зажовтень та грудень отримала 43,6 тисячі гривень. Редакція газети «Вісник+К» отримала 38,22 тисячі гривень,. Підприємець Валерій Мельник отримав майже 35 тисяч гривень трьома платежами. Ці кошти були переказані винятково за створення та розміщення інформаційної продукції. НТКУ «Волинська регіональна дирекція» отримала 25,8 тисячі гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.