На Волині руйнується музей теоретика українського націоналізму

На Волині руйнується музей теоретика українського націоналізму
Понад 200 тисяч з обласного бюджету просять виділити на ремонт музею теоретика українського націоналізму В’ячеслава Липинського, що у селі Затурці Локачинського району.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 11 травня, - передає інформагентство Волинські Новини.

Директор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюк звернувся до депутатів з проханням підтримати виділення коштів на ремонт приміщень, підпорядкованих музею, які перебувають у найгіршому стані. Це 11 приміщень, у яких розмістилися відділи музею і які старіють та приходять у поганий естетичний та санітарний вигляд.

Зокрема йдеться про музей В’ячеслава Липинського у селі Затурці, де прогнила підлога у фойє музею. Також ремонту потребує фасад будівлі, підвальні приміщення, які не були вчасно висушені. Відповідно до проектно-кошторисної документації, вартість робіт становитиме 220 тисяч гривень.

Члени комісії з питань освіти рекомендували розглянути це питання під час засідання бюджетної комісії Волинської обласної ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
все змінюється. І вашому кумиру і його недолугому витвору - повний гаплик.
Відповісти
Останні новини
На Волині руйнується музей теоретика українського націоналізму
11 травень, 2017, 17:29