«Волиньвугілля» закупило обладнання за завищеними цінами, - ЗМІ

«Волиньвугілля» закупило обладнання за завищеними цінами, - ЗМІ
ДП «Волиньвугілля» уклало угоду з ТОВ «Захистпром Трейд» про придбання фільтрувального спорядження на 3,23 мільйона гривень.

Про це пишуть Наші гроші.

До кінця року поставлять 340 саморятівників ШСС-1ПКS по 9 500 гривень. Для порівняння, у квітні ПАТ «Лисичанськвугілля» купило в іншого постачальника подібні саморятівники ШСС-1П на 12% дешевше – по 8,326 тисячі гривень

А інше шахтне управління ДП «Львіввугілля» запитало в Мінекономрозвитку, чи можна збільшити очікувану вартість оголошеної закупівлі саморятівників. Підставою стало те, що постачальник попередніх років ТОВ «Компанія Промторг» повідомив про припинення заводом ДЗГА виробництва саморятівників типу ШСС-1П і запропонував тип ШСС-1ПКS по 9500 гривень виробництва «Dezega SP».

За даними «Львіввугілля», саморятівник ШСС-1П у Росії коштує 6200 рублів (2,824 тисячі гривень), тобто на українському ринку їхня ціна завищена втричі.

Київська фірма «Захистпром Трейд» Вести Гайдук із Вугледара Донецької області вперше отримала держпідряд. Ще донедавна фірма називалася «Індастріал Сафеті».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волиньвугілля» закупило обладнання за завищеними цінами, - ЗМІ
12 травень, 2017, 10:58