Призов на Волині провалили сільради, - військовий комісар

Призов на Волині провалили сільради, - військовий комісар
У Камінь-Каширському районі представники сільрад формально проводять оповіщення громадян призовного віку.

Про це під час засідання ради оборони області заявив військовий комісар Камінь-Каширського військового комісаріату Віталій Михайлов, - повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

На Волині нині на строкову службу до військових частин направили 305 чоловіків, а для виконання планових завдань не вистачає ще 35 осіб. За словами військового комісара обласного військомату Романа Кулика, необхідно посилити роботу в цьому напрямку та й в інформаційному плані, зокрема.

Опісля, заслухали інформацію щодо стану справ у Камінь-Каширському районі. Доповідали тамтешні військові та представники виконавчої влади.

«На момент оповіщення переважна більшість громадян призовного віку знаходяться за межами території району, а ті, хто все ж таки отримав повістки, просто не з’являються. Своєю чергою, представники сільських рад оповіщення проводять лише формально. Така система працює другий рік поспіль. Тому 469 громадян, що підлягають строковій службі в районі, нині знаходяться в розшуку. Окрім того, надіслані повідомлення щодо ухилення від виконання громадянського обов’язку. Однак, на сьогодні жодного поліція так і не розшукала. Тим не менше, до адміністративної відповідальності за неявку притягнено 70 осіб», – зазначив військовий комісар Камінь-Каширського військового комісаріату Віталій Михайлов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно хлопці роблять, що не з'являються, бо нема чого в тій армії робити.
Відповісти
Та не треба нікого шукати,треба комісара відрядити на митницю ,всі призовники на заробітки іздять ,чи може хтось цього не знає ?
Відповісти
Останні новини
Призов на Волині провалили сільради, - військовий комісар
12 травень, 2017, 18:11