На Рівненщині чоловік обстріляв поліцейських

 На Рівненщині чоловік обстріляв поліцейських
Групу реагування патрульної поліції у місті Дубно атакував 23-річний чоловік зі стартового пістолету Ekol Alp (стріляє холостими), які прибули до приватного будинку за викликом.

Як повідомили у відділі комунікації Національної поліції Рівненської області, під час інциденту ніхто не постраждав.

Стрілець мав зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння, його доставили до лікарні. Однак він відмовився від обстеження на рівень алкоголю в крові.

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом опору працівникам правоохоронного органу під час виконання службових обов'язків (за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України). Найсуворіше покарання за її санкцією – дворічне ув’язнення.

Правоохоронці з’ясували, що озброєний хуліган мав і раніше судимості за крадіжки та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків. Наразі він перебуває під адміністративним наглядом, однак протягом останнього року дев’ять разів порушував його вимоги.

Крім того, у лютому слідчі направили на розгляд суду три кримінальні провадження по обвинуваченню його у двох аналогічних порушеннях та спричиненні тілесних ушкоджень поліцейському.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б у відповідь його завалили. А так за наші податки знову рецидивіста контролювати, час, сили, пальне, робота судді, слідчого, прокурора і т.д., все з кишені порядних громадян. А дітям на операції всім світом збираємо, бо грошей в бюджеті немає.
Відповісти
Останні новини
На Рівненщині чоловік обстріляв поліцейських
12 травень, 2017, 23:37