Нововолинськ: директор відшкодує ліцею майже 30 тисяч гривень

Нововолинськ: директор відшкодує ліцею майже 30 тисяч гривень
З директора Нововолинського ліцею-інтернату Юрія Лазаренка ліцею стягнуть понад 29 тис грн, які навчальний заклад виплатив за вимушений прогул незаконно звільненій ним працівниці.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Апеляційний суд Волинської області задовольнив позов прокуратури Волині в інтересах держави в особі Волинської обласної ради та Нововолинського ліцею-інтернату до директора навчального закладу ЮріяЛазаренка про стягнення матеріальної шкоди в порядку регресу.

Прокурори наполягали на покритті директором ліцею, як службовоюособою, винною в незаконному звільненні працівниці, шкоди, заподіяної установі у зв’язку з оплатою їй часу вимушеного прогулу, адже у зв’язку з виконанням рішення суду про поновлення на роботі незаконно звільненого головного бухгалтера ліцей-інтернат виплатив жінці 29055 грн. середньогозаробітку.

Попри те, що керівник навчального закладу чинив спротив встановленню об’єктивної істини у справі, на надаючи на вимогу прокуратури і суду усіх необхідних документів, суд, урахувавши усі обставини, прийняв зважене та об’єктивне рішення.

Наразі рішення суду, постановлене за позовом прокуратури, набрало законної сили, відтак шкода, завдана ліцею незаконними діями Юрія Лазаренка, буде стягнута з нього на користь Нововолинського ліцею-інтернату.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пгопав коньтгракт,не пгодовжать,точно.
Відповісти
Докерувався!
Відповісти