У Луцьку на літній відпочинок дітей виділять понад 4 мільйони

У Луцьку на літній відпочинок дітей виділять понад 4 мільйони
Із бюджету Луцька на оздоровлення дітей влітку 21017 року виділять 4 269 600 гривень.

Про це повідомляє відділ інфрмаційної політики Луцької міської ради.

Начальник управління у справах сім'ї та молоді Олексій Веремійчик повідомив, що на оздоровчу кампанію 2017 року з коштів міського бюджету виділять 4 269 600 грн. З них: 250 тис. грн на підготовку до оздоровчої кампанії; 3 969 600 грн на проведення оздоровлення дітей; 50 тис.грн на проведення альтернативних форм оздоровлення (в рамках підтримки громадських ініціатив).

В кінці травня відбудеться тендер на придбання путівок за кошти обласної субвенції (150 тис. грн) та коштів місцевого бюджету (150 тис. грн) на оздоровлення дітей у межах Волинської області.

Із 29 травня розпочнуть роботу 26 пришкільних таборів денного перебування на базі загальноосвітніх шкіл, де буде оздоровлено 3 500 дітей за кошти місцевого бюджету.

Один табір буде працювати у липні у клубах за місцем проживання (КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради) – буде оздоровлено 80 дітей за кошти місцевого бюджету.

Всі табори денного перебування працюватимуть за індивідуальним графіком (з 9.00 до 15.00). Діти будуть забезпечені дворазовим гарячим харчуванням з розрахунку 23 грн. в день на одну дитину. В таборах працюють медичні працівники, які відповідатимуть за здоров'я дітей під час їх перебування в таборі.

Він повідомив, що дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Ровесник» буде оздоровлювати у 3 зміни 600 дітей, протягом І зміни для обдарованих та талановитих дітей працюватиме літня школа «Ерудит» з 09 по 29 червня.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку на літній відпочинок дітей виділять понад 4 мільйони
17 травень, 2017, 04:08