Володимир Бондар: Старт безвізового режиму має особливе значення для Волині

Володимир Бондар: Старт безвізового режиму має особливе значення для Волині
Без сумніву історичне для кожного українця рішення про безвізовий перетин кордону з ЄС має особливе значення для прикордонних регіонів, зокрема, для Волині – вважає депутат Волиньради, заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар.

Церемонія підписання законодавчого рішення про запровадження Європейським Союзом безвізового режиму для громадян України, що відбувається сьогодні у Страсбурзі за участі Президента України Петра Порошенка, може без перебільшення відкрити нову сторінку у розвитку нашої області – переконаний обранець громади.

На думку депутата, безвізовий режим призведе до суттєвого зростання транспортного та пасажиропотоку через територію Волині, сприятиме розвитку багатьох сервісів, дасть поступальний імпульс малому і середньому бізнесу. Як наслідок – зростуть надходження до скарбниці громади, з’являться додаткові можливості фінансування інфраструктурних і соціальних проектів у багатьох районах.

Безперечно, - наголошує Володимир Бондар, - зміни, пов’язані з безвізовим режимом покладають додаткову відповідальність на всі рівні місцевої влади та органи місцевого самоврядування. Мешканці інших регіонів України, що прямуватимуть до Європи волинськими шляхами, повинні бачити бездоганну роботу усіх відповідних служб, відчувати себе тут безпечно і комфортно.

Транзитний перетин території нашого краю мусить викликати у подорожуючих бажання ще раз відвідати Волинь вже у якості туристів, гостей культурних заходів, інвесторів.

Ймовірно існує потреба ефективного реагування на ці нові виклики, розробки і впровадження спеціальних рішень органів місцевої влади щодо забезпечення якісного транзиту волинською територією, використання нових реалій на благо волинської громади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всьо логічно, тільки ж та влада вчерговий раз облажається
Відповісти
Погоджуюся із адекватною думкою депутата щодо ефективного реагування на усі виклики безвізу. Робота для місцевої влади більше ніж досить. Побачимо чи зрозуміла місцева влада завдання для себе на найближчу перспективу. Чекати не довго
Відповісти
"кожного українця"???? Далеко не кожен українець має за що поїхати за бугор, не кожен українець може дозволити собі виготовити для цього необхідні документи. А туристи які проїдуться біля с.Гірка Полонка будуть обминати Волинь десятою дорогою. Смерділо, смердить, і буде смердіти!!! А по яких дорогах вони поїдуть... хоча кращих вони тут і не бачили."додаткова відповідальність на всі рівні влади"??? Та вони дбають тільки про власні "чумайдани" А для блага народу буде вкотре ДУЛЯ З МАКОМ!!!
Відповісти
Останні новини
Володимир Бондар: Старт безвізового режиму має особливе значення для Волині
17 травень, 2017, 16:29