«Волинь» програла черговий матч

«Волинь» програла черговий матч
Голи Адерінсоли Есеола і Артема Сітала допомогли Зірці заробити три пункти в матчі з лучанами (2:0).

В рамках 30-го туру кропивницька Зірка в рідних стінах приймала луцьку Волинь. В цьому календарному році хлопці Кварцяного лише раз набирали очки, а суперником тоді була якраз ця команда. Сам Віталій Володимирович, до речі, на гру не приїхав, тому діями гостей керував Володимир Дикий, який зробив кілька кардинальних змін в стартовому складі, - пише Football.ua.

У дебюті поєдинку відразу ж виник спірний момент, коли м'яч влучив у руку Драченка в межах штрафного, але арбітр нічого протизаконного в цьому не побачив, що, мабуть, було невірним рішенням. Команди показували не найвищий темп гри, тому небезпечних моментів було обмаль. Можна згадати удар під поперечину Сітала, з яким впорався Марчук. Волинь же відповіла пострілами Ляшенка та Тетеренка, але обидва удари розминулися з верхнім кутом воріт.

У грі колективів були присутні багато браку і боротьби, тому великі надії покладалися на штрафні і кутові, при яких молоді воротарі обох команд, варто сказати, трохи нервували. Найнебезпечніший стандарт вийшов у Загальського, коли Ігор обвідним ударом цілив у дальню "дев'ятку" воріт, але Марчук у відмінному стрибку перевів м'яч в штангу. Під завісу тайму лучани стали частіше порушувати правила - як результат, Іванову довелося жовтими картками втихомирювати запал гостей. На перерву команди вирушили за нулях на табло.

На стартових хвилинах другої половини гри активніше всіх був Олексій Збунь, молодий півзахисник раз по раз робив рейди по своєму флангу, створюючи зони для партнерів. Однак найнебезпечніший момент трапився після кутового, коли з подачі Загальського головою пробивав Фатєєв - Марчук врятував свою команду, витягнувши м'яч з кута - відмінний сейв Андрія. Проте зберегти свої ворота на замку у гостей не вийшло. В середині тайму після флангового прострілу Есеола продавив Горопевшека і проштовхнув м'яч точно в ціль. Варто сказати, що в даному моменті молодий голкіпер Волині зіграв невдало, намагаючись "прочитати" траєкторію польоту м'яча.

У головного судді були підстави поставити пенальті в ворота гостей, коли Сітала збили в чужій штрафній, але Іванов фол не зафіксував. Як показав повтор - даремно. По одному разу арбітр грубо помилився в кожну сторону - нормальна ситуація для українського футболу - добре, що хоч був збережений баланс ...

Одним взяттям воріт команда з Кропивницького не обмежилася: Збунь на швидкості увірвався в штрафну суперника і пробив - Марчук виручив, але з добиванням Сітала Андрій не впорався. Більше рахунок в матчі не змінювався. Фінальний свисток зафіксував перемогу Зірки.

Зірка - Волинь 2: 0
Голи: Есеола, 68, Сітало, 82

Зірка: Ліпка - Маткобожик, Кучеренко, Фатєєв - Полегенько (Щедрий, 86), Загальский (Акименко, 88), Дришлюк, Драченко, Збунь - Есеола (Прядун, 85), Сітало

Волинь: Марчук - Мелінішін, Марушка, Р. Никитюк (Горопевшек, 33), Шаповал - Герасимюк (Ільницький, 46), Котюн (Трикоша, 76) - Ляшенко, Тетеренко, Романюк - Петров

Попередження: Есеола - Марушка, Горопевшек, Котюн, Ільницький, Ляшенко

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» програла черговий матч
20 травень, 2017, 19:03