У Луцьку - націоналістичний автопробіг

У Луцьку - націоналістичний автопробіг
Вулицями Луцька відбувся автопробіг на честь 74-ої річниці Колківської республіки.

21 травня у місті Луцьк відбувся автопробіг з нагоди 74-тої річниці Колківської республіки, організований ВО "Свобода", - повідомили у прес-службі волинського осередку політсили.

Участь в автопробігу взяли понад 30 автомобілів. Також до заходу долучилися представники Національного корпусу. Машини, які були прикрашені патріотичною та партійною символікою, проїхалися маршрутом: Театральний майдан ‒ вул. Градний Узвіз ‒ вул. Глушець ‒ вул. Паркова ‒ просп. Волі ‒ вул. Богдана Хмельницького ‒ вул. Ковельська ‒ вул. Набережна ‒ вул. Шевченка ‒ просп. Волі ‒ Київський майдан ‒ вул. Рівненська ‒ просп. Відродження ‒ просп. Молоді ‒ просп. Соборності ‒ вул. Гордіюк ‒ вул. Ківерцівська.

Потому учасники автопробігу вирушили до селища Колки Маневицького району, де взяли участь у заходах з нагоди 74-річниці Колківської республіки.

"Свобода" вже традиційно організовує автопробіг на честь Колківської республіки. Організовуємо його незалежно від політичної кон'юнктури в державі чи інших моментів. Бо для нас патріотизм - світоглядне поняття. Колківська республіка - сторінки нашої героїчної історії, яку ми маємо популяризувати. Чим більше ми знатимемо про наше минуле, тим більше шансів, що зможемо побудувати гідне майбутнє, не зробити помилок і обрати достойну владу", - зазначив голова Луцької міської організації ВО "Свобода" Микола Федік.

Опісля в Колках відбулося відзначення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку - націоналістичний автопробіг
22 травень, 2017, 01:30